Κωστένογλου: "Ο Ολιβέιρα ήταν προβληματισμένος με τον αγωνιστικό χώρο"

Ο Νίκος Κωστένογλου αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο προερχόμενος από τραυματισμό, Νέλσον Ολιβέιρα προβληματίστηκε με τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena και δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Νίκος Κωστένογλου αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου γιατί έβγαλε από το ματς τον Νέλσον Ολιβέιρα πριν από τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο προβληματισμός του Πορτογάλου και ο τρόπος που το περιέγραψε ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν όλο το ματς σε μερικές λέξεις:

"Ο Ολιβέιρα προερχόταν από μακροχρόνιο τραυματισμό. Όταν είδε τον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ προβληματισμένος για αυτό το λόγο δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Ένωσης σχολίασε: "Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Απειληθήκαμε από στημένες μπάλες και απειλήσαμε με στημένες μπάλες. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και από την τακτική τους συμπεριφορά. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως από το αποτέλεσμα γιατί απλά δεν κερδίσαμε. Δυστυχώς όμως σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε σε σημεία που ευνοούσαν τον αντίπαλο. Πραγματικά απορώ πώς μπορεί να παίξει κάποιος σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο".

Στο γενικό του σχόλιο για το παιχνίδι, ο Κωστένογλου τόνισε: "Εγινε ένα παιχνίδι σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δε μας επέτρεψε να εκδηλώσουμε τις αρετές και τις ικανότητες που έχουμε σαν ομάδα. Σέβομαι τον αντίπαλο αλλά είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα αυτό. Με δεδομένη την απουσία του Γιακουμάκη δεν είχαμε να βάλουμε έναν σέντερ φορ για να εκμεταλλευτούμε τις ψηλές μπάλες. Ο δρόμος είναι μακρύς, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια ένταση".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ