ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει την υπεροχή"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για τη σημασία της νίκης επί του Βόλου, στάθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, έκανε την ανατροπή και επικράτησε 3-2 του Βόλου για την 7η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας στις νίκες ύστερα από τις δύο ισοπαλίες απέναντι σε ΠΑΟΚ (2-2) και ΑΕΛ (0-0).

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Νίκος Κωστένογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του, στάθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ και το αν είναι ικανοποιημένος: "Μία ακόμα νίκη, τρεις πολύτιμοι βαθμοί μετά τη διακοπή. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε την υπεροχή και κόντρα στη ροή του ματς δεχθήκαμε ένα γκολ. Αυτό μας αποσυντόνισε και προς το τέλος του πρώτου μέρους η ανάπτυξή μας ήταν αργή. Στο β’ μέρος κάναμε μια επιθετική αλλαγή γρήγορα και πήραμε στη συνέχεια μεγαλύτερο ρίσκο.

Καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και να γυρίσουμε το ματς. Στα τελευταία λεπτά χάλασε η εικόνα μας, με τον αντίπαλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ. Στο τέλος εύλογα είχαμε άγχος, αλλά πήραμε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο, αύριο ξεκουραζόμαστε και από Τρίτη επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο μεγάλο ματς που έρχεται".

Για το αν είναι τελικός για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τελικούς. Είναι μακρύς ο δρόμος. Είναι ένα ντέρμπι σίγουρα και είναι ένα ιδιαίτερο ματς. Από Τρίτη πρωί θα είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το ματς".

Για την αμυντική εικόνα της ομάδας του: "Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες, απλά δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει την υπεροχή. Παρουσιάσαμε μια νευρικότητα. Ήταν αναμενόμενο, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ γιατί ένας αμυντικός εκείνη τη στιγμή πρέπει να κάνει μια δημιουργική επιθετική άμυνα πέρα από το να κόψει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Βόλος 3-2: Κέρδισε την ηρεμία της με σούπερ Μάνταλο
ΑΕΚ - Βόλος: Tο σουτ του Λιβάγια, η μπάλα που δεν πέρασε τη γραμμή και το VAR
ΑΕΚ - Βόλος: Το "δολοφονικό" τάκλιν στον Μάνταλο και η αποβολή του Μουνίθ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ