ΑΕΚ

Κύριος μέχρι (και μετά) το τέλος ο Δέλλας

Κύριος μέχρι (και μετά) το τέλος ο Δέλλας
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας, ακόμα και όταν πλέον είχε οριστικοποιηθεί και η αποδοχή της παραίτησης αλλά και το διαζύγιο, ήταν «κύριος». Και η στάση του απέναντι στην ΑΕΚ, ήταν αψεγάδιαστη.

Μπορεί το χάσμα ανάμεσα στον Τραϊανό Δέλλα και την ΑΕΚ να είχε μεγαλώσει πολύ μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και σήμερα (20/10) να έγινε αγεφύρωτο. Όμως ο «Τράι» ακόμα και όταν πλέον είχε οριστικοποιηθεί και η αποδοχή της παραίτησης αλλά και το διαζύγιο, ήταν «κύριος». Και η στάση του απέναντι στην ΑΕΚ, ήταν αψεγάδιαστη.

Μάλιστα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εκτίμησε ιδιαίτερα και τον τρόπο που ο Δέλλας χειρίστηκε αυτό το χάσμα που είχε προκύψει, αλλά και την εν γένει στάση του. Αφενός διότι ο «Τράι» μόλις διαπίστωσε στη συνάντηση πως ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικός απ’ αυτόν της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε αμέσως πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Κάτι που επί της ουσίας και το μοναδικό σημείο σύγκλισης με την διοίκηση.

Ωστόσο ακόμα και όταν πλέον το διαζύγιο είχε οριστικοποιηθεί, ο Δέλλας έκανε ότι χρειαζόταν, προκειμένου η αποχώρηση του από τον πάγκο να γίνει ομαλά. Από την πρώτη στιγμή ήρθε σε συνεννόηση με τον Μπάγεβιτς και τον Μιλοβάνοβιτς, ως προς την παρουσία του στην αυριανή (21/10) προπόνηση.

Ο Δέλλας θα πάει στα Σπάτα όχι μόνο για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του και να μαζέψει τα πράγματα του. Αφενός θέλει να ζητήσει από τους παίκτες του να παραμείνουν ενωμένοι και αφετέρου σκοπεύει να «παραδώσει» τα καθήκοντα του, στον Στέλιο Μανωλά που αναλαμβάνει να τον αντικαταστήσει έστω και προσωρινά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ