Ρεκόρ πενταετίας η ΑΕΚ: ξεπέρασε τα δέκα χιλιάδες διαρκείας

Ξεπέρασαν τις δέκα χιλιάδες τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, κάτι που αποτελεί ρεκόρ πενταετίας. Παράταση μέχρι τουλάχιστον το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Ήδη από τις πρώτες μέρες που είχαν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, είχε φανεί πως φέτος η κίνηση θα είναι μεγαλύτερη από τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Και πλέον στην Ένωση μπορούν να μιλούν για ρεκόρ πενταετίας, καθώς έχουν φύγει περισσότερες από δέκα χιλιάδες κάρτες. Κάτι που σε απόλυτα νούμερα, ξεπερνά το νούμερο των 12 χιλιάδων, που είχε πιάσει η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2013, που ήταν το πρώτο μετά τον υποβιβασμό.

Μάλιστα το ενδιαφέρον που υπάρχει, θα υποχρεώσει τους ανθρώπους της Ένωσης να δώσουν παράταση στις πωλήσεις των διαρκείας. Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, η περίοδος για την αγορά των καρτών λήγει την Παρασκευή 3 Αυγούστου.

Ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πως θα υπάρξει παράταση τουλάχιστον μέχρι το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 14 Αυγούστου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οδηγός επιβίωσης για νέους μπαμπάδες

Χρήσιμες συμβουλές για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στη νέα φάση της ζωής σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.