ΑΕΚ

Ξεκούραση με… μπόνους

Ξεκούραση με… μπόνους
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ρεπό έχουν σήμερα (Κυριακή 21/2) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προαιρετική. Διαβάστε ποιοι θα πάνε.

Στην φιλοσοφία του Γκουστάβο Πογέτ είναι κεφαλαιώδης η διαδικασία της αποφόρτισης των ποδοσφαιριστών μετά από ένα παιχνίδι. Και μάλιστα όσες φορές ο Ουρουγουανός τεχνικός έκρινε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση, είχε δώσει περισσότερες από μια ημέρες ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ. Ακόμα και αν ακολουθούσε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένα ακόμα επίσημο ματς.

Για τον Πογέτ πάντα προτεραιότητα έχει η αποφόρτιση και η ξεκούραση. Και μετά από ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό (20/2) με τον Ηρακλή, σ’ ένα λασπωμένο τερέν, ο Ουρουγουανός τεχνικός έκρινε πως οι ποδοσφαιριστές του είναι ιδιαίτερα καταπονημένη.

Γι αυτό και αφενός έδωσε ρεπό για σήμερα (21/2) και αφετέρου έκανε προαιρετική την αυριανή (22/2) προπόνηση στα Σπάτα, για όσους ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή. Ο Πογέτ έδωσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του, να αποφασίσουν ανάλογα με το πώς αισθάνονται το σώμα τους και τις δυνάμεις τους, να πάρουν μια έξτρα ημέρα για ξεκούραση.

Έτσι κι αλλιώς στον προγραμματισμό του τεχνικού της ΑΕΚ, η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκινά από την Τρίτη (23/2).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ