ΑΕΚ

Ξεκινούν τα φιλικά τεστ για την ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σήμερα (08/07, 18:00) δίνει η ΑΕΚ το πρώτο φιλικό στην Πολωνία απέναντι στην Καρπάτι Λβιβ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δουλεύει το πρωί πάνω στην τακτική που θα χρησιμοποιήσει το απόγευμα.

Μετά από δέκα ημέρες δουλειάς εδώ στην Πολωνία, η ΑΕΚ δίνει σήμερα (08/07, 18:00), το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, απέναντι στην Καρπάτι Λβιβ. Και ανοίγει ο κύκλος των… τεστ, εδώ στην Πολωνία.

Μάλιστα ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε τους παίκτες του πρωί στο γήπεδο, για να δουλέψει τακτική (δηλαδή στημένες φάσεις) με την ομάδα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό αλλά και στο αυριανό (09/07) ματς. Άλλωστε το γεγονός πως υπάρχουν δυο "κολλητά" φιλικά, σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει δυο διαφορετικές ομάδες.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Κάπως έτσι εξάλλου, δούλεψε και στη σημερινή προπόνηση. Ο Χιμένεθ χώρισε τους παίκτες σε δυο ομάδες των 13 και 14 ποδοσφαιριστών. Η μια είχε τερματοφύλακα τον Μπάρκα, στα άκρα της άμυνας τον Γκάλο και τον Λόπες, στα στόπερ τον Τσιγκρίνσκι και τον Τζανετόπουλο, αμυντικά χαφ τον Σιμόες και τον Αϊντάρεβιτς.

Τον Χριστοδουλόπουλο και τον Αντωνίου στα δυο άκρα της επίθεσης και τον Κλωναρίδη μαζί με τον Γιακουμάκη ως δίδυμο. Ενώ στο ίδιο γκρουπ, ως αναπληρωματικοί, ήταν ο Γιούσης και ο Μπάμπης. Το πιθανότερο είναι πως αυτή θα είναι και η ομάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Χιμένεθ στο σημερινό πρώτο φιλικό με την Καρπάτι Λβιβ.

Στην άλλη ομάδα, ο Χιμένεθ είχε τον Μπακάκη με τον Βινίσιους στα άκρα της άμυνας, τον Τσόσιτς με τον Βράνιες συν τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόχανσον και τον Γαλανόπουλο στα αμυντικά χαφ, ενώ στην επίθεση είχε τον Τρίστασον και τον Μεληκιώτη για τα άκρα, τον Λιβάγια και τον Μάνταλο στο δίδυμο της επίθεσης, αλλά και τον Αλμέιδα, με τον Βλαχομήτρο και τον Γιαννούτσο. Πιθανότατα αυτή θα είναι η ομάδα που χρησιμοποιήσει ο Χιμένεθ στο αυριανό φιλικό με την Κορόνα.

ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Στην πρωινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε κυρίως στα κόρνερ. Άλλωστε μέχρι τώρα δεν είχε κάνει καθόλου δουλειά στην τακτική στα στημένα. Όμως εκτός από τακτική, ο Ισπανός τεχνικός έκανε και ιδιαίτερα… μαθήματα. Πρώτα στον Αϊντάρεβιτς, τον Κλωναρίδη και τον Σιμόες μαζί, δηλαδή τους παίκτες που θα σχηματίσουν τρίγωνο στη μεσαία γραμμή της πρώτης ομάδας. Αλλά και στη συνέχεια στον Τρίστασον και τον Γαλανόπουλο.,

*Πιθανότερος αντίπαλος της ΑΕΚ στο φιλικό της Παρασκευής (14/07) στο Κίελτσε, θα είναι η Μπάνικ Οστράβα. Ομάδα που είχε ανέβηκε ξανά φέτος στην πρώτη κατηγορία από την οποία είχε υποβιβαστεί πέρυσι. Και ήταν και αντίπαλος της ΑΕΚ και στα περσινά φιλικά στο Κίελτσε. Μάλιστα η Ένωση είχε νικήσει πέρυσι με 1-0.

Δείτε VIDEOS απ' την προπόνηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ