Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την "Αγιά Σοφιά"

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την "Αγιά Σοφιά"

Ανακοινώθηκαν οι δυο ανάδοχες εταιρίες που αναλαμβάνουν το δεύτερο μέρος του έργου κατασκευής της "Αγιάς Σοφιάς" και οι εργασίες ξεκινούν άμεσα.

Μετά από περίπου δυο μήνες από τότε που ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την δεύτερη φάση. Η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας έλαβε τέλος.

Και η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ, αναλαμβάνει μέσα σ’ ένα χρονοδιάγραμμα 14 μηνών, να "σηκώσει" την Αγιά Σοφιά. Άλλωστε η ανακοίνωση της ΑΕΚ συνοδεύτηκε και από το σύνθημα "το σπίτι μας παίρνει μορφή". Προφανώς και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Σήμερα ολοκληρώθηκε από την Δικέφαλος 1924 ΑΕ η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας για την επόμενη φάση κατασκευής του έργου του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η φάση αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των σκυροδεμάτων και του σιδηρού οπλισμού του φέροντος οργανισμού του γηπέδου, την κατασκευή των πυλώνων, τις υπόλοιπες χωματουργικές εργασίες καθώς επίσης την κατασκευή και την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κερκίδων.

Το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες. Κατά τη διαδικασία επιλογής η Δικέφαλος 1924 ΑΕ έλαβε πέντε αξιόπιστες προσφορές.

Ανάδοχος εταιρία είναι η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ μαζί με την εξειδικευμένη εταιρία σκυροδεμάτων ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρία. Να σημειωθεί ότι η εταιρία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ είναι εκείνη, η οποία υλοποίησε την πρώτη φάση του έργου με τις εκσκαφές - αντιστηρίξεις.

Η έναρξη της εν λόγω φάσης του έργου θα είναι άμεση!"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24