Ξεκίνησε η "τρέλα" για τη Μίλαν

Ξεκίνησε η "τρέλα" για τη Μίλαν

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με τη Μίλαν, στο ΟΑΚΑ στις 2 Νοεμβρίου, και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν "φτερά". Τι δήλωσαν Πέτρος Μάνταλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη σελίδα της UEFA.

Με βάση το όνομα του αντιπάλου, την βαρύτητα του αγώνα, αλλά και το γεγονός πως στο Μιλάνο για το αντίστοιχο ματς ταξίδεψαν κοντά στους τέσσερις χιλιάδες οπαδούς, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς τι πρόκειται να γίνει στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ματς της ΑΕΚ με τη Μίλαν στις 2 Νοεμβρίου.

Ήδη από την Τρίτη (24/10) τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια και άρχισαν να κάνουν… "φτερά". Μέχρι την Τετάρτη (25/10) το βράδυ είχαν φύγει περίπου πέντε χιλιάδες, παρόλο που ακόμα ο κόσμος δεν είχε καν πληροφορηθεί πως είχαν κυκλοφορήσει τα "μαγικά χαρτάκια" και με τηλέφωνα στην ΠΑΕ προσπαθούσε να μάθει πληροφορίες.

Σε μια προσπάθεια της ΑΕΚ για ενίσχυση της Ερασιτεχνικής προχώρησε σε μια μικρή καινοτομία. Παρόλο που η κάρτα φιλάθλου δεν είναι υποχρεωτική για τα ευρωπαϊκά ματς, από την Τρίτη μέχρι και σήμερα (26/10) προνομιακή πρόσβαση στα εισιτήρια σε καλές θύρες, έχουν μόνο ως διαθέτουν την κάρτα. Και από αύριο (27/10), με προαιρετική την κάρτα φιλάθλου, όλοι θα έχουν πρόσβαση σ’ όλες τις θύρες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση και οι τιμές:

«ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Θα διεξαχθεί ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους κατόχους της Κάρτας Φίλου AEK, είτε τους νυν κατόχους είτε όσους σπεύσουν να την προμηθευτούν στην τιμή των 10 ευρώ υπέρ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ μέχρι την αγορά του εισιτηρίου τους.

-Κατά την πρώτη περίοδο:

• η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων από σήμερα Τρίτη 24/10 έως και την Πέμπτη 26/10 θα αφορά τις θύρες 3, 7, 8,  9, 10, 11, 13, 19, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP)

• η προπώληση από το εκδοτήριο την Τετάρτη 25/10 και την Πέμπτη 26/10 θα αφορά τις θύρες 1, 3, 7, 8,  9, 10, 11, 13, 17, 19, 29, 35 και τη θύρα των επισήμων (VIP)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 10:00, η χρήση της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ θα είναι προαιρετική.

-Κατά τη δεύτερη περίοδο:

• η ηλεκτρονική αγορά θα αφορά τις θύρες 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 19, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP)

• η προπώληση από το εκδοτήριο θα αφορά τις θύρες 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8,  9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 19, 29, 35 και τη θύρα των επισήμων (VIP)

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ

Θύρες 1, 15, 35 : 10€ (περιορισμένες οι θέσεις στη θύρα 15)

Θύρες 17, 19 : 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρα 3, 16 : 15€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 14 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 8, 10 : 25€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 9 : 30€ (Παιδικά 15€)

Θύρα 29 : 60€ (Παιδικά 20€)

Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

Εκτός από την ηλεκτρονική διάθεση μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Τετάρτη 25/10 έως και την Τετάρτη 1/11 από τις 10:00 έως τις 17:00 (το εκδοτήριο θα παραμείνει κλειστό ΜΟΝΟ την Κυριακή 29/10).

Την Πέμπτη 2/11, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τα εξής:

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

-Η ηλεκτρονική αγορά αφορά μόνο τα κανονικά εισιτήρια (ενηλίκων), γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 18:30.

-Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ (10 ευρώ), τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.

-Τα παιδικά εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

-Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι.

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».

Οι δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, "ανακρίθηκαν" από την UEFA, για την ομάδα, την Ευρώπη, τον Χιμένεθ και τον κόσμο.

Ο ένας είναι ο αρχηγός και ο άλλος είναι ο μπροστάρης της φετινής ΑΕΚ. Αμφότεροι διεθνείς με την εθνική Ελλάδας. Έμπειροι και με ηγετικά χαρακτηριστικά. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, είναι δυο ακρογωνιαίοι λίθοι του αγωνιστικού οικοδομήματος της ΑΕΚ. Και η ΟΥΕΦΑ αυτούς τους δυο επέλεξε, για να τους… ανακρίνει. Για την φετινή ΑΕΚ, για τον την ευρωπαϊκή μάχη, για τον Χιμένεθ και για τον κόσμο.

ΜΑΝΤΑΛΟΣ: "ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ"

Βρέθηκα στην ομάδα όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα για την ιστορία της και βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία, αλλά από την ημέρα που αποτέλεσα μέλος της μόνο ωραία πράγματα έχουν συμβεί. Τόσο πέρυσι όσο και φέτος η ΑΕΚ τα πήγε σχετικά καλά. Αλλά όπως όλοι έχουμε πει αυτή τη σεζόν έφτασε η στιγμή για να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Χωρίς αμφιβολία το να βρεθώ στην κορυφή με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν κάτι που από την πρώτη στιγμή είχα στο μυαλό μου. Θα είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενος αλλά δεν μπορώ τώρα να περιγράψω με λέξεις το πώς θα αισθανθώ. Θα είναι για μένα πιο εύκολο να το περιγράψω, όταν θα συμβεί» δήλωσε ανάμεσα στ’ άλλα ο αρχηγός της ΑΕΚ.

- Σχετικά με την επιστροφή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόνισε:

"Ο πρώτος στόχος ήταν να επαναφέρουμε την ομάδα ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα στον όμιλό μας στο Europa, η ισοπαλία με τη Μίλαν μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση και ελπίζουμε τώρα ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο θα παλέψουμε ακόμα και για τη νίκη. Γιατί όχι; Εκτιμώ πάντως ότι το σημαντικό ματς για την πρόκρισή μας θα είναι αυτό κόντρα στη Ριέκα στο ΟΑΚΑ".

- Σχετικά με το τι είδους αρχηγός είναι, απάντησε: "Είμαι ήρεμος τύπος και μέσα στην ομάδα και στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να είμαι δίκαιος και θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως ‘’ήρεμο αρχηγό’’. Ηταν τιμή και ευθύνη για εμένα που ο πρόεδρος με εμπιστεύθηκε για αυτό το ρόλο. Από τη μια υπάρχουν οι ευθύνες και από την άλλη η χαρά και η ικανοποίηση".

- Για τον Μανόλο Χιμένεθ, είπε: "Θα τον περιέγραφα ως άνθρωπο που ζητάει πάντα το παραπάνω! Τίποτα δεν είναι αρκετό για εκείνον. Αν αντιμετωπίζουμε τη Μίλαν, αυτός ζητάει να τους νικήσουμε. Είναι ένας προπονητής που μελετάει πολύ τον αντίπαλο, δίνει οδηγίες και προσπαθεί να κάνει εύκολη τη ζωή μας όταν αρχίζει το ματς. Πιστεύω ότι είναι ένας έμπειρος, ολοκληρωμένος προπονητής".

- Για τον κόσμο της ΑΕΚ, δήλωσε: "Ακόμα και στην προσωπική μου ζωή καταλαβαίνω καθημερινά πόσο κοντά βρίσκονται στην ομάδα. Εμειναν κοντά ακόμα και στις χαμηλότερες κατηγορίες και αυτό μας υποχρεώνει να παλεύουμε για να τους ανταμείψουμε με νίκες και τίτλους τα επόμενα χρόνια".

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ"

"Βρίσκομαι στην ομάδα λίγο παραπάνω από ένα χρόνο αλλά αισθάνομαι ήδη ότι αποτελώ κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του club. To μέγεθος μιας ομάδας δεν μικραίνει όταν για οικονομικούς λόγους ή διοικητικά λάθη πέφτει κατηγορία. Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει και το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, κάνοντας τα σωστά βήματα προς τα εμπρός. Σημαίνει πολλά για εμένα να αποτελώ κομμάτι της πορείας αναγέννησης της ομάδας και είναι σπουδαίο το ότι θα παλέψουμε για τον εγχώριο τίτλο", δήλωσε από την πλευρά του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

- Για την ευρωπαϊκή επιστροφή της ΑΕΚ, τόνισε: "Είναι σημαντικό για την ομάδα να αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει στην ευρωπαϊκή βαθμολογία. Η ευρωπαϊκή προοπτική της ΑΕΚ ήταν ένας από τους λόγους που με έφεραν πάλι πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχουμε πάει καλά μέχρι σήμερα και έχουμε σημαντικές πιθανότητες να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο. Στο Μιλάνο απογοητευτήκαμε λιγάκι γιατί θα μπορούσαμε ακόμα και να νικήσουμε κάτι που αν πετύχουμε στην έδρα μας γνωρίζουμε ότι θα μας φέρει στην κορυφή του ομίλο. Η νίκη με τη Μίλαν θα είναι κάτι το σπουδαίο για το club".

- Στην ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό του σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ, απάντησε: "Δεν με θεωρώ… expert! Έχω καλό σουτ και προσπαθώ να το δουλεύω στις προπονήσεις. Μακάρι να πετύχω κι άλλα τέτοια γκολ από φάουλ".

- Για τον Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε: "Μελετάει σε βάθος τον αντίπαλο. Μας δίνει εντολές στο πώς να αμυνόμαστε και αφήνει σχετική ελευθερία στο κέντρο και στην επίθεση. Ζητάει από την ομάδα πρέσινγκ, συνεχή κίνηση και υπομονή. Προσπαθεί να μας μεταδώσει την εμπειρία του από τη Σεβίλλη. Και αν είμαστε ενωμένοι και ο καθένας εκπληρώνει τη δική του αποστολή μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

- Στην ερώτηση για το πώς θα περιέγραφε τον Πέτρο Μάνταλο ως αρχηγό, απάντησε: "Ο Πέτρος κατά μια έννοια μου θυμίζει Αγγλο ποδοσφαιριστή. Εχει μία ήρεμη επιρροή στην ομάδα και είναι μεγάλος παίκτης. Η ήρεμη επιρροή του υπάρχει στα αποδυτήρια ακόμα και όταν μερικές φορές δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μέσα. Εχει τη δική του ταυτότητα, είναι πολύ καλό παιδί και είναι μεγάλη υπόθεση να τον έχεις συμπαίκτη"!

- Ο Λάζαρος απάντησε ακόμα και στο ερώτημα για το τι είναι αυτό που κάνει την ΑΕΚ κάτι το ξεχωριστό από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες: "Αυτό που κάνει την ΑΕΚ ξεχωριστή είναι η σχέση ανάμεσα στους παίκτες και τους οπαδούς. Ο κόσμος της ομάδας λατρεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλουν να βλέπουν θέαμα. Όταν απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο, είναι συνεχώς κοντά μας, δεν μας αφήνουν ποτέ. Δεν παράτησαν την ομάδα στα δύσκολα και αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση".      

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24