ΑΕΚ

Ξεκινά αγωνιστικός "Γολγοθάς" για την ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ξεκινά απόψε (15/10-20.30) από την Ξάνθη τον δεύτερο και πιο κρίσιμο αγωνιστικό της "Γολγοθά". Τρεις εβδομάδες χωρίς "ανάσα" και με παιχνίδια φωτιά. Το Sport24.gr αναλύει.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν και ευεργετική και απαραίτητη για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν βγάλει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με επτά ματς, μέσα σε 21 ημέρες. Και σχεδόν όλοι οι "κιτρινόμαυροι" είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες, πλην του Μάνταλου και του Γιόχανσον που έπαιξαν και στα δυο παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων.

Γι αυτό άλλωστε και ο Χιμένεθ το σκέφτεται να αφήσει τον Σουηδό στο πάγκο στο αποψινό (15/10 - 20.30) ματς με την Ξάνθη και να ξεκινήσει τον Γαλανόπουλο μαζί με τον Σιμόες στη μεσαία γραμμή. Πριν πάντως προλάβουν στην ΑΕΚ να γεμίσουν για τα καλά "μπαταρίες", μπαίνουν από σήμερα κιόλας, σ’ έναν δεύτερο συνεχόμενο αγωνιστικό "Γολγοθά". Και μάλιστα, μ’ ακόμα πιο απαιτητικά παιχνίδια, σε σχέση μ’ αυτόν που ήδη έβγαλαν μέσα στον Σεπτέμβρη.

Η ΑΕΚ ξεκινά από απόψε στην Ξάνθη, ένα βαρύ πρόγραμμα συνεχόμενων παιχνιδιών. Μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς της εθνικής για playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ένωση καλείται να δώσει και πάλι επτά ματς, μέσα σε 20 ημέρες. Για το πρωτάθλημα, για το Κύπελλο και για την Ευρώπη. Παιχνίδια που, ειδικά για το πρωτάθλημα, θα είναι καθοριστικά για την φετινή πορεία της ΑΕΚ. Υπάρχουν κομβικά ματς εκτός έδρας, αλλά και η κόντρα με τον ΠΑΟΚ.

Η αφετηρία του αγωνιστικού "Γολγοθά" για την ΑΕΚ, είναι απόψε στα «Πηγάδια» στην Ξάνθη. Ακολουθεί το ταξίδι στο Μιλάνο, για το ματς με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" την προσεχή Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου. Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Αθήνα και συνεχίζει με αγώνα πρωταθλήματος, κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Ατρόμητο, στις 23 του μηνός, ενώ τρεις μέρες μετά, θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Λάρισα για το παιχνίδι κυπέλλου στις 26 Οκτωβρίου με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Κατόπιν, η ΑΕΚ συνεχίζει χωρίς ανάσα με δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, την Κυριακή, 29 του μηνός, ενώ μόλις τέσσερις μέρες μετά, δηλαδή στις 2 Νοεμβρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ. Και αμέσως μετά, στις 5 Νοέμβρη, ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το μοναδικό θετικό για την ΑΕΚ είναι, πως αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, θα μεσολαβήσει η διακοπή του πρωταθλήματος για την Εθνική ομάδα, μέχρι και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στις 19 Νοεμβρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ