ΑΕΚ

Ξανάσμιξαν Γουαρδιόλα και Δέλλας

Ξανάσμιξαν Γουαρδιόλα και Δέλλας

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, επισκέφθηκε τον ομόλογό του της Μπάγερν Μονάχου, πρώην συμπαίκτη του και καλό του φίλο, Πεπ Γουαρδιόλα.

Το ημερολόγιο έδειχνε 4 Ιουλίου του 2002, όταν ο Πεπ Γουαρδιόλα και ο Τραϊανός Δέλλας (μαζί με τους Λουίτζι Σαρτόρ και Ντάβιντε Μπομπαρντίνι) παρουσιαζόταν από τη διοίκηση της Ρόμα, ως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τη θερινής μεταγραφικής περιόδου εκείνης της σεζόν.

Ξανάσμιξαν Γουαρδιόλα και Δέλλας

Ο Καταλανός προερχόταν από την Μπρέσια και δεν στέριωσε στους "τζαλορόσι" καθώς στη μέση εκείνης της σεζόν έβαλε πλώρη γι' άλλες πολιτείες. Συγκεκριμένα ασιατικές καθώς έγινε κάτοικος Ντόχα, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Αλ-Αχλί.

Ο Έλληνας τότε κεντρικός αμυντικός και νυν τεχνικός της Ένωσης, ήλθε στη Ρόμα από την Περούτζα και κάθισε στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας μέχρι και το 2005, όταν κι επέστρεψε στο "Δικέφαλο".

Οι δύο παλιοί συμπαίκτες συναντήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ, μετά το ματς, στο ξενοδοχείο Intercontinental και τα είπαν. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα, Γωγώ Μαστροκώστα.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του Αλέξανδρου Λοθάνο για "φλερτ" του Πεπ Γουαρδιόλα με τους ελληνικούς συλλόγους

Pep & Trai ⚽️⚽️⚽️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gogomastro (@gogomastro) στις

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ