ΑΕΚ

Ξανά στα Σπάτα ο Γαλανόπουλος

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Γαλανόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Έπιασε ξανά δουλειά στο προπονητικό κέντρο ο νεαρός μέσος - Ξεκίνησε ασκήσεις και ο Τσιγκρίνσκι, εξιτήριο παίρνει ο Γιακουμάκης.

Τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ, δεν επέτρεπαν καμία σκέψη στον Μανόλο Χιμένεθ, να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για σήμερα (15/9). Παρόλο που η αποστολή επέστρεψε από την Κροατία τα ξημερώματα. Βεβαίως όσοι έπαιξαν με την Ριέκα, έκαναν μόνο αποφόρτιση.

Όμως το σημαντικό είναι πως επιστρέφοντας από την Κροατία, ο Χιμένεθ βρήκε και πάλι στα Σπάτα τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Ο νεαρός μέσος είχε μείνει από την αρχή της εβδομάδας κλινήρης, καθώς υπέφερε από πνευμονία. Ωστόσο πλέον είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα πήγε στα Σπάτα, έστω για να κάνει ένα ατομικό πρόγραμμα. Πάντως δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (17/9) με τη Λαμία.

Επίσης, δουλειά στο γυμναστήριο, έπιασε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ενώ το Σάββατο (16/9) θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο...διπλά άτυχος Γιώργος Γιακουμάκης, μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε.

Όπως πάντως έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24, σε ρυθμούς δουλειάς θα πάει πιο... χαλαρά, καθώς θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο, μέχρι να καταφέρει να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά την βαριά θλάση που είχε υποστεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ