ΑΕΚ

Ξανά εκτός ο Ανέστης, μέσα ο Λιβάγια

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΑΝΕΣΤΗΣ(Α) ΜΠΑΚΑΚΗΣ(Δ) ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΑΝΕΣΤΗΣ(Α) ΜΠΑΚΑΚΗΣ(Δ) ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Μάρκο Λιβάγια ξανά στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (16/12, 17:15) ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός οι τραυματίες Όγκνιεν Βράνιες, Ούρος Τσόσιτς, καθώς κι ο Γιάννης Ανέστης.

Ούτε αγωνίες της τελευταίας στιγμής είχε ο Μανόλο Χιμένεθ για την αποστολή του αυριανού (16/12, 17:15) παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, ούτε εκπλήξεις στις επιλογές του. Η απουσία του Όγκνιεν Βράνιες και του Ούρος Τσόσιτς είχε "κλειδώσει" ήδη από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, όπως είχατε ενημερωθεί από το Sport24.gr.

Δεδομένη ήταν η επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια, καθώς εξέτισε την μια αγωνιστική της τιμωρίας από τις κάρτες που συμπλήρωσε. Ο Κροάτης φορ πήρε την θέση του νεαρού Γιούση στην αποστολή, ενώ ο Τζανετόπουλος αντικατέστησε τον Γιαννούτσο, σε σχέση με τις επιλογές του Χιμένεθ για το ματς με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Λιβάγια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Ξανά εκτός ο Ανέστης, μέσα ο Λιβάγια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ