ΑΕΚ

Κουβέντα παικτών και παρέμβαση αρχηγών στα Σπάτα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ κουβέντιασαν στα αποδυτήρια των Σπάτων για τη συνέχεια και υπήρξε παρέμβαση και των αρχηγών της Ένωσης.

Συνήθως οι ποδοσφαιριστές (και ειδικά της ΑΕΚ) κλείνονται στα αποδυτήρια και κουβεντιάζουν, μετά από στραβά αποτελέσματα. Για να ψάξουν και να βρουν τι φταίει. Τώρα στην ΑΕΚ η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική.

Η Ένωση κέρδισε την Λάρισα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όμως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν την έναρξη της σημερινής (27/2) κλείστηκαν στα αποδυτήρια των Σπάτων και κουβέντιασαν για τη συνέχεια. Μάλιστα υπήρξε και παρέμβαση των αρχηγών. Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο.

"Πρέπει να συνέχισουμε έτσι. Έχουμε μπει σε έναν σωστό δρόμο. Να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας την Τετάρτη με τον Πλατανιά. Και πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε".

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο και ο έτερος αρχηγός, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Που τοποθετήθηκε πάνω στο ίδιο μήκος κύματος. Στα αποδυτήρια και στην κουβέντα των παικτών, δεν ήταν παρών ο Χιμένεθ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ