ΑΕΚ

Κονέ: "Αγαπάω την ΑΕΚ, θέλω να παραμείνω στην ομάδα"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Κονέ αποκάλυψε τα μυστικά που έδωσαν στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στους "κιτρινόμαυρους" και μετά το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ είναι κι επίσημα πρωταθλήτρια Ελλάδας, ύστερα απ' την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να απορρίψει την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου, ο Παναγιώτης Κονέ φιλοξενήθηκε στη NOVA και την εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών" κι αποκάλυψε τα μυστικά που έδωσαν στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στους "κιτρινόμαυρους" και μετά το καλοκαίρι, όταν κι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του απ' την Ουντινέζε.

Παράλληλα, μίλησε για την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου, "έπλεξε" το εγκώμιο των Κώστα Γαλανόπουλου και Βασίλη Λαμπρόπουλου, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

"Πιστεύω ότι οι μεγάλες ομάδες που παίζουν ανά τρεις μέρες συνηθίζουν αυτό το πρόγραμμα. Παίρνεις τις προπονήσεις και τις αφαιρείς από τους αγώνες. Τις δύο πρώτες τρεις εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό ήμασταν λίγο ξεσυνηθισμένοι. Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Europa League, αποκλειστήκαμε με ψηλά το κεφάλι. Η ΑΕΚ είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια στο πρωτάθλημα, με τις μεγάλες ομάδες έκανε πολύ καλά αποτελέσματα. Είχε το κάτι παραπάνω και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι μυστικό ότι είμαστε μια ωραία παρέα στα αποδυτήρια".

Για τους Γαλανόπουλο - Λαμπρόπουλο και μία πιθανή κλήση τους στην Εθνική: "Όλοι μιλούν για την Εθνική και πως ο προπονητής πρέπει να κάνει κάποιες δοκιμές. Ο Κώστας (σ.σ. Γαλανόπουλος) είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και τα επόμενα χρόνια θα είναι ένα από τα βασικά στελέχη και θα πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα όπως και ο Βασίλης (σ.σ. Λαμπρόπουλος) που επέστρεψε πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του".

Για το ακυρωθέν γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Την αντίδραση των διαιτητών την είδατε. Είχαν κολλήσει".

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια: "Ήταν κάτι μαγικό. Δώσαμε χαρά σε πολύ κόσμο που πριν μερικά χρόνια είχε στεναχωρηθεί πολύ με τον υποβιβασμό της ομάδας. Το χάρηκε ο κόσμος, το χαρήκαμε και εμείς, φέτος αξίζαμε το πρωτάθλημα και το χαρήκαμε τόσο πολύ".

Για το αν ήταν ο λόγος που επέστρεψε: "Ήταν ο πρώτος λόγος που επέστρεψα. Όταν είχα έρθει είχα πει ότι ήθελα να δω λίγο την ομάδα γιατί με είχαν ρωτήσει για το αν είναι πρώτος στόχος το πρωτάθλημα. Μόλις την έζησα λίγο πίστεψα ότι θα το πάρουμε".

Για την παρουσία του κόσμου στον αγώνα με τον Λεβαδειακό: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας. Έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα. Εδώ έχουμε συνηθίσει κάπως αλλιώς. Το πρόσωπο που έδειξαν χθες ήταν πολύ καλό γιατί μετά από 24 χρόνια όλοι θα ήθελαν να μπουν μέσα. Έδειξαν όμως σεβασμό και δεν ήθελαν να προκαλέσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Για τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια: "Πρωτόγνωρες οι στιγμές στα αποδυτήρια. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Ελπίζω να γίνει στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα και το καλοκαίρι να απολαύσουμε τις διακοπές σας σαν νταμπλούχοι.

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Πάρη Μπάμπη: "Ο Πάρης θα γυρίσει πιο δυνατός. Είναι μικρός, είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει το στίγμα του στην ομάδα".

Για το ποιος έχει ωραία φωνή στα αποδυτήρια: "Οι συμπαίκτες μου, μου έχουν πει ότι ο Λαμπρόπουλος τραγουδάει καλά".

Για την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου: "Το ήθελε πολύ ο Πέτρος αλλά είναι πολύ έξυπνος και έλεγε ότι θα αγωνιστεί όταν θα είναι έτοιμος για να μην είναι βάρος στην ομάδα. Σε αυτό του βγάζω το καπέλο. Του σταθήκαμε όλοι και η απουσία του μας έκανε πιο δυνατούς. Έκανε πιο δυνατό τον Μπακασέτα, τον Λάζαρο, τον Μάρκο, τον Αραούχο".

Για το μέλλον του: "Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα, ελπίζω και η ομάδα να το θέλει. Η Ουντινέζε είναι σε μία δύσκολη φάση του πρωταθλήματος. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο εκεί, πρέπει να λύσω πρώτα την κατάσταση εκεί για να μπορέσω να συζητήσω με την ΑΕΚ. Ελπίζω να λυθεί σύντομα. Δεν θέλω να πω πράγματα που δεν ισχύουν ή κάτι βιαστικό. Την αγαπώ την ΑΕΚ, με βοήθησε πολύ φέτος για να πάρω συνεχόμενα ματς μετά από δύο δύσκολους τραυματισμούς που είχα. Μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα. Ευχαριστώ τους πάντες, ελπίζω να λυθεί το θέμα και να συνεχίζω να αγωνίζομαι για την ομάδα που αγαπώ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Για φιέστα με Απόλλωνα στο... ΟΑΚΑ!
Ο Χιμένεθ πήγε στο νοσοκομείο να αφιερώσει τον τίτλο στον μικρό Αντρέα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ