ΑΕΚ

"Κόμβος" για ΑΕΚ και Χιμένεθ

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ πάει σήμερα (29/10-19.30) στη Νέα Σμύρνη για ένα κρίσιμο ματς, σ' ένα γήπεδο που έχει ιδιαιτερότητες και έντονα συναισθήματα για τον Ισπανό τεχνικό.

Ένα ματς με τον Πανιώνιο και ειδικά στη Νέα Σμύρνη, σπανίως είναι για την ΑΕΚ ένα απλό παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Και ακόμα πιο σπάνια, στερείται κρισιμότητας. Βαθμολογικής και όχι μόνο. Υπάρχει για παράδειγμα το ματς πριν από δυο χρόνια για τα play off, όταν η ΑΕΚ πήγε στη Νέα Σμύρνη αδιάφορη βαθμολογικά. Αλλά ήταν η εξαίρεση στον κανόνα.

Συνήθως τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, είναι κομβικά. Όπως το σημερινό (29/10 - 19.30). Μετά από τρια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ απλούστατο δεν έχει κανένα περιθώριο να πάει και σε τέταρτο στραβοπάτημα.

Γι αυτό άλλωστε και ο Ισπανός τεχνικός, όπως ήδη διαβάσατε από το Sport24.gr, το... ψάχνει μέχρι την τελευταία στιγμή, για το σχήμα και την ενδεκάδα που θα επιλέξει, ενώ φαίνεται πως το έχει και η μοίρα του Χιμένεθ, να καλείται να δώσει στη Νέα Σμύρνη, "κομβικά" ματς.

Μάλιστα η αλήθεια είναι, πως έχουν έρθει έτσι τα πράγματα, που πάντα τα ματς με τον Πανιώνιο εκτός έδρας, κρύβουν έντονα συναισθήματα συναισθήματα για τον Ισπανό τεχνικό της ΑΕΚ.

Από ναδίρ στο ζενίθ με μια... αγκαλιά

Η μεγάλη ιδιαιτερότητα που έχει για τον Χιμένεθ το σημερινό ματς και το σημερινό γήπεδο, είναι πως μετά από νίκη, έχει ζήσει το... χειρότερο και το καλύτερο. Και όλα "σημαδεύτηκαν" από μια αγκαλιά που του έχει κάνει ο σκόρερ του νικητήριου γκολ.

Στις αρχές του Οκτώβρη του 2011 έκλεισε στη Νέα Σμύρνη, τον πρώτο του κύκλο στον πάγκο της ΑΕΚ. Πήγε στο ματς με τον Πανιώνιο πιεσμένος και σε κλίμα έντονης αμφισβήτησης, κυρίως λόγω των αποτυχημένων αποτελεσμάτων στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 μ' ένα γκολ του Κώστα Μανωλά στο φινάλε. Ο σκόρερ έφυγε "σφαίρα" και αγκάλιασε τον Χιμένεθ για να του αφιερώσει το γκολ που πέτυχε. Όμως αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Ισπανού στον πάγκο της ΑΕΚ.

Από εκείνο το... ναδίρ των συναισθηματων, ο Χιμένεθ πήγε στο ζενίθ πέρυσι στη Νέα Σμύρνη. Το γκολ του Αραούχο, πάλι στα τελευταία λεπτά, έδωσε μια νίκη στην ΑΕΚ, η οποία την έστειλε στα προκριματικά του Champions League. Και πάλι αμέσως μετά το γκολ, ο σκόρερ έτρεξε και έπεσε στην αγκαλιά του Χιμένεθ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ