ΑΕΚ

Κολοβέτσιος: "Έχουμε μεγάλη ευκαιρία"

Κολοβέτσιος: "Έχουμε μεγάλη ευκαιρία"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα, που σύμφωνα με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, προσφέρεται για να κτίσει ένα σερί νικών, αρχής γενομένης από το ματς με Παναιτωλικό.

Είναι δεδομένο πως αυτό που έχει λείψει από την ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν, είναι η διάρκεια στα θετικά αποτελέσματα και ένα σερί με νίκες. Δεν τα είχε καταφέρει είτε λόγω δύσκολου προγράμματος, είτε λόγω μέτριων εμφανίσεων. Τώρα όμως έχει μπροστά της η ΑΕΚ μια σειρά αγώνων, που προσφέρεται για ένα σερί νικών.

Μάλιστα όπως τόνισε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μιλώντας στην κάμερα τηςNova, η ευκαιρία της Ένωσης για συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το αυριανό (28/11) ματς με τον Παναιτωλικό, είναι μεγάλη.

"Μετά τη νίκη στο προηγούμενο ματς είμαστε καλά, αφού ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί πήραμε ξανά τους τρεις βαθμούς και ανεβήκαμε ψυχολογικά και θέλουμε τώρα να συνεχίσουμε με νίκες. Παρουσιάσαμε κάποιες δυσκολίες με το νέο σύστημα, ίσως επειδή δεν το ξέρουμε ακόμα τόσο καλά. Το δουλέψαμε όμως κι αυτή την εβδομάδα. Δεν ξέρω αν θα παρουσιαστούμε το ίδιο έτοιμοι όπως στην Κομοτηνή. Δουλέψαμε όμως αρκετά για να ανταπεξέλθουμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι.

Από το πρώτο λεπτό το μυαλό μας θα είναι στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Να συνεχίσουμε με νίκες. Ο Παναιτωλικός δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε ότι έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο. Έχει γίνει πιο "σφιχτή" ομάδα και εκτός έδρας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος με τις αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους επιτρέψουμε να βγάλουν φάσεις. Γκολ θα βάλουμε στην επίθεση.

Μπροστά μας έχουμε μεγάλη ευκαιρία, αφού το πρόγραμμα είναι κάπως βατό, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Από το πως θα προσεγγίσουμε εμείς αυτά τα παιχνίδια. Αν είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ