ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλωναρίδης: "Ήθελα και τρίτο γκολ, δεν πήρα τη σωστή απόφαση"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο σκόρερ των γκολ της ΑΕΚ στην ήττα (2-3) από την Μπενφίκα, Βίκτωρ Κλωναρίδης, υποστήριξε ότι ήθελε να πετύχει και τρίτο γκολ στη φάση του 73ου λεπτού, ωστόσο αναγνώρισε ότι πήρε τη λάθος απόφαση.

Η ΑΕΚ γνώρισε την εντός έδρας ήττα (2-3) από την Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης πέτυχε και τα δύο γκολ της Ένωσης, αλλά έχασε την ευκαιρία να δώσει για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του καθώς νικήθηκε από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο 73ο λεπτό.

Μιλώντας στην Cosmote TV έκανε την αυτοκριτική του, καθώς εκτίμησε ότι έλαβε τη λάθος απόφαση σε εκείνο το χρονικό σημείο.

"'Ηθελα να πετύχω και τρίτο γκολ, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν πήρα τη σωστή απόφαση. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε άγχος, αλλά μετά τα πρώτα λεπτά, είδαμε ότι μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς, αλλά δεν τα κατάφεραμε.

Σε τέτοιο επίπεδο όταν κάνεις λάθη, οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύονται. Ήταν πολύ καλό το σουτ του Σεμέδο, αλλά αν η μπάλα θέλει να μπει θα μπει. Δείξαμε ότι κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ