ΑΕΚ

Κλείνει στην ΑΕΚ ο Τσόσιτς

Inter Milan's Geoffrey Kondogbia, left, and Empoli's Uros Cosic vie for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 12, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Geoffrey Kondogbia, left, and Empoli's Uros Cosic vie for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 12, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Έμπολι και τον Ούρος Τσόσιτς και ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Ο κύβος... ερρίφθη. Ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός, Ούρος Τσόσιτς, είναι πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην ΑΕΚ, καθώς η Ένωση τα έχει βρει τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και την ομάδα του, Έμπολι.

Ο "Δικέφαλος" θα αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από την ιταλική ομάδα κι εκείνος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "κιτρινόμαυρους". Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, τη Δευτέρα (3/7) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως στόπερ, αρχίζοντας την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα.

Το 2009 αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο δεν έκανε συμμετοχές με τη ρωσική ομάδα. Το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός πίσω στους Σέρβους όπου έκανε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας και το κύπελλο.

Το 2012-2013 αγωνίστηκε δανεικός στη Serie A με τη φανέλα της Πεσκάρα, η οποία τον αγόρασε στο τέλος της χρονιάς για 880.000 ευρώ.

Ακολούθησε την ομάδα στη Serie B, ωστόσο δεν είχε θέση βασικού και στα μέσα του 2014-2015 παραχωρήθηκε δανεικός στη Φροζινόνε, που αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από την Έμπολι και στα δύο χρόνια στην Τοσκάνη αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 14 ματς στη Serie A και δύο στο Coppa Italia.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ