ΑΕΚ

Κλείνει Μάριο Οικονόμου η ΑΕΚ

Κλείνει Μάριο Οικονόμου η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H AEK βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, Μάριο Οικονόμου, o οποίος ανήκει στην Μπολόνια.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος ανήκει στην Μπολόνια, αλλά την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός σε ΣΠΑΛ και Μπάρι, βρίσκεται η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε επαφές και μάλιστα προχωρημένες με την Μπολόνια, προκειμένου να βρεθεί η τομή και ο 25χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός, να έρθει άμεσα στην Αθήνα. Ενδεχομένως ακόμα και με την μορφή δανεισμού για τον πρώτο χρόνο.

Στόχος των διοικούντων την Ένωση είναι να κλείσουν άμεσα και αυτή την υπόθεση, προκειμένου ο παίκτης να βρίσκεται στο Κίελτσε από την πρώτη μέρα της δουλειάς.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο Μάριος Οικονόμου αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα. Τον Ιανουάριο του 2011 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες, μετρώντας 23 συμμετοχές μέχρι το καλοκαίρι του 2013, όταν και τον απέκτησε η Κάλιαρι, καταβάλλοντας 500.000 ευρώ.

Τη σεζόν 2013-14 πραγματοποίησε μόλις μία επίσημη συμμετοχή με την Κάλιαρι, η οποία αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο στο τέλος της χρονιάς. Ακολούθησε η Μπολόνια, η οποία αγωνιζόταν τη σεζόν 2014-15 στη Serie B. Με τους "ροσομπλού" ήταν εξαιρετικός, πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές και βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου να πάρει την άνοδο για τη Serie A.

Στην τριετία που φόρεσε τη φανέλα της Μπολόνια, σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 74 παιχνίδια. Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός αρχικά στη ΣΠΑΛ (6 συμμετοχές) και στη συνέχεια στην Μπάρι που αγωνιζόταν στη Serie B (3 συμμετοχές). Το συμβόλαιο του Οικονόμου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ