ΑΕΚ

"Κλειδώνει" το σχήμα της ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει πάρει ο Μανόλο Χιμένεθ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να διεμήνυσε χθες (31/03) στα Σπάτα στους ποδοσφαιριστές του ( όπως διαβάσατε στο Sport24.gr) πως δεν έχει ακόμα πάρει οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι να μπουν και να παίξουν.

Όμως αυτό που φάνηκε (και) στις ασκήσεις τακτικής της σημερινής (01/04) τελευταίας προπόνησης, είναι πως έχουν "κλειδώσει" στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού, οι επιλογές για το σχήμα του αυριανού ματς.

Εκείνο που φάνηκε είναι πως ο Χιμένεθ θα κρατήσει το σχήμα με το οποίο η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με τον Σιμόες, τον Γιόχανσον και τον Αϊντάρεβιτς, να αποτελούν την τριάδα στην μεσαία γραμμή. Με τον Μάνταλο να μένει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Χριστοδουλόπουλο να καλύπτει την αντίστοιχη θέση δεξιά και τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Βεβαίως ο Χιμένεθ είναι προπονητής που αρέσκεται στο να κάνει εκπλήξεις και να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο. Επομένως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, στις αποφάσεις που ήδη φαίνεται να έχει πάρει για το αρχικό πλάνο.

Ίσως με τον Πατίτο τελικά να ξεκινά στην ενδεκάδα. Ή με κάποια άλλη αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον σχηματισμό. Όμως το... απόλυτο προβάδισμα στο μυαλό του Χιμένεθ, έχει το σχήμα της νίκης με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, με τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Βάργκας στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ