ΑΕΚ

Κίκε Σετιέν: "Ο Αραούχο χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί μόνος του"

Κίκε Σετιέν: "Ο Αραούχο χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί μόνος του"

Ο τεχνικός του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας, Κίκε Σετιέν, υποστήριξε ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ θα χρειαστεί βοήθεια για να ξεπεράσει τα προσωπικά του προβλήματα, καθώς μόνος του δεν μπορεί.

Έφυγε από τη Λας Πάλμας με πολλά προβλήματα και δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην προπονητή του. Ο Κίκε Σετιέν υποστήριξε ότι ο Σέρχιο Αραούχο όσο και να προσπάθησε, υπέκυψε στις στιγμές αδυναμίας του και τόνισε ότι ο Αργεντινός επιθετικός χρειάζεται να λάβει βοήθεια για να ξεπεράσει τα προσωπικά του προβλήματα, καθώς μόνος του δεν μπορεί.

"Νομίζω ότι είναι μια περίπτωση που όλοι στο νησί, στην ομάδα, κάναμε το καλύτερο για να βελτιωθεί ή αυτό το παιδί να αλλάξει μερικές εκφάνσεις του χαρακτήρα του, αλλά ήταν αδύνατο.

Ίσως να τον βολεύει να φύγει, να λάβει μια δόση αυτοπεποίθησης. Εδώ, θέλοντας ή μη, είσαι στιγματισμένος, δεν είναι εύκολο να αγωνιστείς. Έχει θέληση, αλλά έχει και τις στιγμές αδυναμίας του.

Βεβαίως και θα ήθελα να ξαναγίνει αυτός ο ποδοσφαιριστής (σ.σ που ήταν), αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί βοήθεια. Μόνος του δεν θα μπορέσει. Καταλαβαίνω ότι έχει ανάγκη από βοήθεια, διαφορετική από αυτή που έλαβε τώρα", υποστήριξε ο Κίκε Σετιέν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ