ΑΕΚ

Καθυστέρηση στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ

Καθυστέρηση στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ

Μια απρόσμενη και κυρίως δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε την Παρασκευή ως προς το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παράταση 45 ημερών, στο αίτημα του Δήμου στο ΥΠΑΠΕΝ.

Το αίτημα του Δήμου προς το ΥΠΑΠΕΝ για παράταση της δημόσιας διαβούλευσης για την περιβαλλοντική μελέτη, έγινε δεκτό. Και ενώ επρόκειτο να λήξει την προσεχή Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, παρατείνεται για 45 εργάσιμες ημέρες. Κάτι που πρακτικά σημαίνει περίπου δυο μήνες.

Προφανώς και αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να φέρει ανατροπή ως προς τα νομικά δεδομένα που αφορούν το έργο του γηπέδου, καθώς αυτά δεν αλλάζουν. Όμως πηγαίνει πίσω κατά δυο μήνες, η έκδοση της οικοδομικής άδειας. Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως αυτή η απόφαση, ήρθε ουσιαστικά την τελευταία εργάσιμη μέρα πριν από τις εκλογές.

Και στην ΑΕΚ δεν είχαν καμία απολύτως ενημέρωση και μάλιστα μέχρι και πριν από λίγα λεπτά, έψαχναν να βρουν λεπτομέρειες. Ενώ ακόμα και ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας, που κατέθεσε αυτό το αίτημα της παράτασης, θεωρούσε σχεδόν απίθανο να γίνει δεκτό από το υπουργείο. Γι αυτό άλλωστε και υπήρχε στα σκαριά Δημοτικό Συμβούλιο για την προσεχή εβδομάδα με μοναδικό προ ημερησίας διατάξεως θέμα, αυτό του γηπέδου.

Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ υπάρχει και έκπληξη αλλά και δυσαρέσκεια γι αυτή την εξέλιξη. Και για την ουσία αυτής της παράτασης αλλά και για το χρονικό σημείο που ήρθε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ