ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Καταδικάζουμε το κρούσμα ωμής βίας"

ΑΕΚ: "Καταδικάζουμε το κρούσμα ωμής βίας"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την επίθεση που είχε σημειωθεί στις αρχές Ιανουαρίου στον οπαδό των "κιτρινομαυρων" που είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι.

Ένας ακόμα κρίκος φαίνεται να προστέθηκε στην αλυσίδα με τα κρούσματα βίας που σχετίζονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις αρχές Ιανουαρίου, άγνωστοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον οπαδό της ΑΕΚ που είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι, για τις χειρονομίες στο προ τριετίας ματς κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά από τη γνωστοποίηση των εξελίξεων, εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει "μαφιόζικο" το χτύπημα στον Χρήστο Γαφύλλου και καλεί τις αρμόδιες αρχές να βρουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο σοβαρότατο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του Χρήστου Γαρυφάλλου. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Περέιρα και Κασάμι για τις χειρονομίες τους στον προ τριετίας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έγινε στόχος, μαζί με τη γυναίκα του, μαφιόζικης επίθεσης από τέσσερις άγνωστους, που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στα πλευρά.

Καλούμε τη συντεταγμένη Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος βάζοντας τέλος στη δράση όσων δεν έχουν άλλο στόχο από το να τρομοκρατούν επιθυμώντας να μετατρέψουν σε πραγματική ζούγκλα τον αθλητισμό αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δεν νοείται να παραμένουμε απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις του υποκόσμου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ