ΑΕΚ

Καρντόσο: "Υπομονή για Βέρντε και Ολιβέιρα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, υποστήριξε μετά το φιλικό με το Βόλο πως οι Βέρντε και Ολιβέιρα θέλουν χρόνο για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να ενταχθούν στην ομάδα.

Η ΑΕΚ επικράτησε στο πρώτο φιλικό της στην Ελλάδα της ομάδας του Βόλου με 2-0 στο ΟΑΚΑ και ο Μιγκέλ Καρντόσο έβγαλε αρκετά συμπεράσματα ενώ σημείωσε στο μπλοκάκι του αρκετά θετικά στοιχεία αλλά και αρνητικά τα οποία έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στη διάρκεια των 90 λεπτών αγώνα.

Παράλληλα όμως σε σχετική ερώτηση για τους Βέρντε και Ολιβέιρα συνέστησε υπομονή:

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στη "NOVA" μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε στην αρχική του τοποθέτηση:

"Κάναμε μια καλή αρχή, στο πρώτο 20λεπτο, η ομάδα μπήκε όπως θέλουμε. Με ένταση, καλή κυκλοφορία, τα πήγαμε υπέροχα. Εν συνεχεία όμως δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι έπρεπε να έχουμε τον ρυθμό του αγώνα και κάθε φορά που παίρναμε τη μπάλα ψάχναμε το γκολ. Συνηθίζω να λέω πως το ποδόσφαιρο είναι σαν τη μουσική, έχει ρυθμό. Οπότε θα πρέπει να έχουμε ρυθμό.

Το τελευταίο εικοσάλεπτο του πρώτου μέρους είδα μεγάλες μπαλιές, μπαλιές που πήγαιναν σε κενούς χώρους και δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο μας.

Οπότε στο ημίχρονο είπαμε στους παίκτες μας τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό έγινε στο πρώτο 25λεπτο του δευτέρου μέρους που η ομάδα απέδωσε όπως θέλαμε. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο κάναμε κάποιες αλλαγές ακόμα και με παίκτες που δεν έπαιξαν στις θέσεις τους αλλά δεν χάσαμε το ρυθμό μας".

Για το φιλικό με τη Λαμία και τις αλλαγές σε πρόσωπα:
"Να δούμε αρχικά ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για να παίξουν. Αυτό που κάνουμε σαν ομάδα είναι κάθε μέρα να κάνουμε και ένα βήμα, να ανεβαίνουμε επίπεδο. Σήμερα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πειράματα που ήθελα. Είχα στο μυαλό μου για 45 λεπτά να πειραματιστώ για κάτι που είχα στο μυαλό μου αλλά με τους παίκτες που είχα δεν μπορούσα να το κάνω".

Για το τι είχε σκεφτεί να δοκιμάσει:
"Από σήμερα δοκιμάσαμε να παίξουμε με δυο φορ, σε άλλο ματς μπορεί να παίξουμε με τρία αμυντικά χαφ. Εξαρτάται από τον κάθε αντίπαλο που θα βρούμε μπροστά μας. Είναι σημαντικό ότι η διοίκηση έχει κάνει κάποιες προσπάθειες για να ενισχύσει την ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουν οι τραυματίες και να ενταχθούν αυτοί που έχουν έρθει".

Για το πότε θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν Βέρντε και Ολιβέιρα:
"Πιστεύω όχι σύντομα. Ο Βέρντε ξεκίνησε προετοιμασία με εμάς μόλις δυο μέρες, δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Πρέπει όμως να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να αφομοιώσει κάποια πράγματα. Όσο για τον Ολιβέιρα θέλει περισσότερο χρόνο. Είχε έναν τραυματισμό στο τέλος της περσινής χρονιάς και τώρα επανέρχεται οπότε θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη υπομονή".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ