ΑΕΚ

Καρντόσο: "Πρέπει να δούμε τι πηγαίνει στραβά"

EUROPA LEAGUE / ÊÑÁÉÏÂÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÊÑÁÉÏÂÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια μέρα μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Κραϊόβα, ο Μιγκέλ Καρντόσο έκανε ομιλία στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι φταίει για την κακή εικόνα της ομάδας.

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κραϊόβα στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 0-2 του πρώτου αγώνα στη Ρουμανία κατάφερε να προκριθεί στα playoffs του Europa League, όπου την περιμένει η Τραμπζονσπόρ.

Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί γκρίνια και προβληματισμός, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να κάνει ομιλία στους ποδοσφαιριστές του μια ημέρα μετά, ώστε να φανεί το πρόβλημα.

"Πρέπει να βρούμε τι φταίει και τι φαίνεται να πηγαίνει στραβά. Εχω δει κάποια πράγματα, εχω κάνει μία ανάλυση του αγώνα, θέλω όμως την δική σας άποψη. Θέλω τη δική σας γνώμη. Θέλω να συζητάμε τα πάντα και να βρίσκουμε λύσεις, γιατί είμαστε μία ομάδα και πρέπει έτσι να λειτουργούμε πάντα ως ομάδα", είπε ο Πορτογάλος.

Οι Πέτρος Μάνταλος και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πήραν το λόγο στη συνέχεια εκ μέρους των παικτών και ανέφεραν το τι πρέπει -κατά τη γνώμη τους- να γίνει, ώστε να διορθωθεί η κατάσταση στις τάξεις του Δικεφάλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ