ΑΕΚ

Καρντόσο: "Η Ξάνθη είχε δύο σουτ, τα γκολ που δεχθήκαμε"

Ο Μιγκέλ Καρντόσο στο ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη
Ο Μιγκέλ Καρντόσο στο ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

O προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, στάθηκε στην αποβολή του Τσίκο Ζεράλντες μετά την ήττα (1-2) από την Ξάνθη αλλά και στο γεγονός ότι οι Θρακιώτες είχαν μόνο δυο σουτ, στα ισάριθμα γκολ που πέτυχαν.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα (1-2) από την Ξάνθη για την πρεμιέρα της Super League 1 συνεχίζοντας της απογοητευτικές εμφανίσεις και Πορτογάλος προπονητής της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο, έκρινε ως κομβική για την αναμέτρηση την αποβολή του συμπατριώτη του, Τσίκο Ζεράλντες.

"Νομίζω ότι όταν μείναμε με δέκα παίκτες, το παιχνίδι έγινε δύσκολο. Μέχρι τότε είχαμε πλήρη έλεγχο και μετά προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο. Αν δεν κάνω λάθος μετά την κόκκινη, η Ξάνθη είχε δύο σουτ. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Αν σκεφτούμε ότι είχαμε το ματς της Πέμπτης και παίξαμε με παίκτη λιγότερο για 60 λεπτά, είχαμε τις φάσεις και δυστυχώς δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες και τις στιγμές μας. Δείξαμε ισχυρό χαρακτήρα, παλέψαμε ως το τέλος. Μπορούμε να παραπονεθούμε πως δεν βάλαμε γκολ, είχαμε τις στιγμές και τις ευκαιρίες μας", υποστήριξε ο Μιγκέλ Καρντόσο στη NOVA.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ