ΑΕΚ

Καρντόσο: "Δεδομένα θέλουμε ενίσχυση"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, μετά το φιλικό με τη Νετάνια αν και δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα υποστήριξε πως δεδομένα η ομάδα του θέλει επιπλέον ενίσχυση.

Ικανοποιημένος εν μέρει έμεινε από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Νετάνια και το τελικό 1-1 ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως είδε πράγματα που του άρεσαν και άλλα που δεν τον ικανοποίησαν.

Ο Καρντόσο ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές και συγκεκριμένα τους Ολιβέιρα και Βέρντε με τον ίδιο να αποφεύγει να μιλήσει για συγκεκριμένα ονόματα και απλά να στέκεται στη δεδομένη έξτρα ενίσχυση που χρειάζεται η ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Υπήρχαν στιγμές που στο πρώτο ημίχρονο κάναμε όσα θέλαμε και στιγμές που δεν κάναμε όσα θέλαμε και αυτό δεν ήταν καλό. Αλλά τις στιγμές που κάναμε αυτά που θέλαμε, όλα έγιναν όπως τα θέλαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Στο ημίχρονο εξήγησα στους παίκτες πως όταν κρατάμε τη μπάλα και πιέζουμε είμαστε άνετα και όταν δεν συμβαίνει αυτό τρέχουμε περισσότερο και οι παίκτες το κατάλαβαν. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη εικόνα, δημιουργήσαμε αυτά που θέλαμε, η ομάδα είχε μεγαλύτερη ισορροπία. Τα πήγαμε καλύτερα. Ο αντίπαλος μας είχε δυο τρεις ευκαιρίες, εμείς περισσότερες και το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα αποτελέσματα όμως είναι θετικά και συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Τις τελευταίες δυο ημέρες μειώσαμε την ένταση ώστε οι παίκτες να είναι φρέσκοι, ξεκούραστοι και να δούμε αυτά που ζητάμε".

Για την προσφορά του βοηθού του, Νούνο Μπατίστα, που είναι σε όλα τα φιλικά από την άλλη πλευρά του γηπέδου και δίνει οδηγίες:
"Πρώτα απ' όλα πρέπει να πούμε ότι μοιράζουμε απολύτως αυτό που έχει να κάνει κάθε μέλος του τεχνικού επιτελείου και ο στόχος μου σαν πρώτος προπονητής είναι να βάλω τους συνεργάτες μου να βοηθήσουν ώστε να εφαρμοστεί η θεωρεία που θέλω εγώ μέσα στο γήπεδο. Αυτό ξεκινά από τον γυμναστή που πρέπει να αντιληφθεί πως πρέπει να δουλέψει. Όσο για τον Μπατίστα υπήρξε μια πρόταση πως τους ποδοσφαιριστές και η πρόθεση είναι να έχουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε με τους ποδοσφαιριστές. Του έχω εμπιστοσύνη 100%. Επίσης μπορεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε κάποιο φιλικό να με δείτε στην κερκίδα και να είναι είναι ο Νούνο κάτω. Επίσης έχουμε και τον Φρανσίσκο που μπορεί να δώσει κάποιες λεπτομέρειες από ψηλά που δεν βλέπουμε εμείς".

Για τον Ολιβέιρα και τον Βέρντε και το αν είναι παίκτες που θα μπουν στη λογική του:
"Νομίζω ότι οι παίκτες μας σε γενικές γραμμές έχουν μπει και έχουν καταλάβει τις ιδέες μας. Αναφορικά με τις μεταγραφές δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα αλλά δεδομένα θέλουμε ενίσχυση. Υπάρχει επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο".

Για το αν θα εμμένει στη λογική των 23 παικτών για το ρόστερ:
" Αυτή τη στιγμή με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών το ρόστερ θα μεγαλώσει και είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιολογήσουμε κάποιους παίκτες. Θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι επιμένουμε. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει ώστε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ