ΑΕΚ

Καρέρα: "Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη, αυτά τα στοιχεία πρέπει να βελτιώσουμε"

EUROPA LEAGUE / ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Σεντ Γκάλεν, στάθηκε τα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, αλλά και σε πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση στα playoffs του Europa League, επικρατώντας 1-0 της Σεντ Γκάλεν εκτός έδρας, με "χρυσό" σκόρερ τον Νέλσον Ολιβέιρα στο 71ο λεπτό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση, στάθηκε τα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, αλλά και σε πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Έτσι περιμέναμε το παιχνίδι. Πάρα πολύ σκληρό και δύνατο, ενώ υπήρχε κι ο παράγοντας της βροχής. Ήταν ένα ματς που μπήκαμε κάπως καθυστερημένα. Αλλα στη συνέχεια δώσαμε τη δική μας νότα και τα καταφέραμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Στο 32ο λεπτό είχαμε την καλύτερη ευκαιρία να σκοράρουμε με τον Λιβάγια. Το παλέψαμε, παίξαμε με δύναμη και δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη πάση θυσία", σχολίασε αρχικά.

Για τα στοιχεία που του άρεσαν και εκείνα που θέλουν βελτίωση: "Είχαμε στιγμές, όπου σε επίπεδο κατοχής, ήμασταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ωστόσο, πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός πως πέφτουμε σε όλες τις φάσεις, δεν τα παρατούσαμε. Κυρίως πρέπει να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη. Να κυκλοφορούμε την μπάλα πιο γρήγορα. Όταν το κάνουμε είμαστε επικίνδυνοι. Όταν δε το κάνουμε είμαστε ευάλωτοι".

Για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ: "Θα έχουμε καιρό για τη Βόλφσμπουργκ. Εγώ σκέφτομαι τον αγώνα πρωταθλήματος αυτή την στιγμή".

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές μέχρι τις 5 Οκτωβρίου: "Ο σύλλογος γνωρίζει πού και τι πρέπει να επέμβει. Αν κάνουμε κάποια κίνηση, είναι καλοδεχούμενη. Διαφορετικά θα μείνουμε όπως είμαστε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ 0-1: Απόδραση από την Ελβετία και τώρα... Βόλφσμπουργκ
Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ 0-1: Τα highlights της πρόκρισης
Ολιβέιρα: "Είχε ποιότητα η Σεντ Γκάλεν, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε"
Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας έσωσε την Ένωση μετά το λάθος του Τσιγκρίνσκι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ