ΑΕΚ

Καρέρα: "Σημαντικότερο για εμάς το παιχνίδι με τον ΟΦΗ"

Καρέρα: "Σημαντικότερο για εμάς το παιχνίδι με τον ΟΦΗ"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, τόνισε ότι η Ένωση έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τον ΟΦΗ στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς θέλει να ροκανίσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (23/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League. Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας ότι η Ένωση έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τους Κρητικούς.

Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να ψαλιδίσει την διαφορά από την κορυφή, δεδομένου ότι την ίδια ώρα θα διεξάγεται το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό: "Δεν χειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Αντί να τρέχει η μπάλα, τρέχαμε εμείς. Κάναμε λάθη, που μας κούρασαν".

Για την εικόνα της ΑΕΚ: "Η ομάδα μπορεί πάντα να βελτιώνεται. Μόνο μερικά ματς κερδίσαμε, τίποτε άλλο. Θέλουμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε".

Για τα σημεία που πρέπει να βελτιωθούν: " Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος ένας προπονητής, ακόμη και μετά από νίκες. Εμείς κάνουμε λάθη, όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας κι αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε".

Για τις απουσίες της ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ: "Έχω κάποιες ιδέες γι' αυτό. Σήμερα και αύριο θα τις δουλέψουμε στην προπόνηση και αναλόγως θα αποφασίσω για την ενδεκάδα. Έχουμε, πάντως, επιλογές".

Για το κίνητρο του ΟΦΗ: "Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ, όμως, είναι σημαντικό και για εμάς. Περισσότερο σημαντικό, θα έλεγα! Υπάρχει ντέρμπι πρωτοπόρων αυτή την αγωνιστική και θέλουμε να ροκανίσουμε τη βαθμολογική διαφορά από τους δύο πρώτους. Άρα, έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον ΟΦΗ!"

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας: "Προηγείται το παιχνίδι της Κυριακής".

Για τη μάχη στη Serie A: "Η Γιουβέντους, η Λάτσιο και η Ίντερ είναι πολύ δυνατές, όμως, η Γιουβέντους πιο δυνατή από τις άλλες. Βρίσκεται στην καλύτερη θέση για το τρόπαιο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ