ΑΕΚ

Καρέρα: "Πιο γλυκιά η νίκη όταν έρχεται με πίεση"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού τόνισε ότι η ομάδα του ήταν αργή στο πρώτο ημίχρονο, όμως άλλαξε η κατάσταση στο δεύτερο μέρος.

Η ΑΕΚ πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Πέτρο Μάνταλο να μετράει μία ασίστ και ένα γκολ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, με δηλώσεις του στη NOVA ο Μάσιμο Καρέρα υποστήριξε ότι η νίκη είναι πιο γλυκιά, όταν ερχεται μέσα από πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

Για το παιχνίδι: "Το 3-5-2 μας ταιριάζει. Ήμασταν αργοί στο α' ημίχρονο. Στο δεύτερο άλλαξαν τα πράγματα και πήραμε τη νίκη".

Για τον Πέτρο Μάνταλο: "Ο Πέτρος ειναι ένας εξαιρετικός παίκτης, η είσοδός του βοήθησε να περάσει η μπάλα στους επιθετικούς".

Για το πέναλτι που απέκρουσε ο Τσιντώτας: " Ο τερματοφύλακάς μας κράτησε το 1-0 και μας κράτησε στο παιχνίδι και μετά μας έδωσε την ώθηση να βάλουμε και το δεύτερο".

Για την επιλογή του Βασιλαντωνόπουλου: "Για όλους ήταν έκπληξη ο Βασιλαντωνόπουλος, εκτός απο μένα. Στις προπονήσεις ήταν εξαιρετικός, γι΄ αυτό τον έβαλα. Είμαι ευχαριστημένος απ' όλη την ομάδα, είναι πιο γλυκιά η νίκη, όταν έρχεται μέσα από πίεση και πόνο".

Για το ματς με την Σεντ Γκάλεν: "Θα δούμε τώρα ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την Σεντ Γκάλεν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ