ΑΕΚ

Καρέρα: "Περιμέναμε 25 λεπτά χωρίς να ξέρουμε το παραμικρό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, συμφώνησε με τον ομόλογο του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, για την 25λεπτη καθυστέρηση έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στάθηκε στη χαμένες ευκαιρίες των ποδοσφαιριστών του.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη στον επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στον πέμπτο διαδοχικό τελικό Κυπέλλου ενόψει τη ρεβάνς της 22ας Απριλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μάσιμο Καρέρα συμφώνησε με τον Μίχαελ Ένινγκ όσον αφορά στην 25λεπτη καθυστέρηση έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να περιμένουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα οι δυο ομάδες χωρίς να ξέρουν το παραμικρό.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παρά το ότι υπήρχε νευρικότητα μέσα στο γήπεδο. Είναι λογικό αφού ήταν ημιτελικός Κυπέλλου. Είχαμε πολλές φάσεις. Δυστυχώς δεν βάλαμε πολλά γκολ, αλλά είναι χρήσιμο να προετοιμαστούμε σωστά ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, πρέπει πάντα να υποφέρεις", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στα παράπονα του Ένινγκ για την καθυστέρηση που υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου: "Συμφωνώ. Δεν υφίσταται το να περιμένουν οι δύο ομάδες για 25 λεπτά χωρίς να ξέρουμε το παραμικρό", τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ