ΑΕΚ

Καρέρα: "Μπήκαμε στο γήπεδο λες και θέλαμε να κάνουμε βόλτα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Μάσιμο Καρέρα εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, δεν έψαξα για δικαιολογίες, ενώ τόνισε πως το τελικό σκορ κολακεύει την ομάδα του.

H AEK έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από τη Νέα Σμύρνη χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά παράλληλα έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους έξι πόντους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μάσιμο Καρέρα δεν στάθηκε καθόλου στις πολλές απουσίες των "κιτρινόμαυρων", υποστηρίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα κολακεύει την ομάδα του.

"Οι απουσίες δεν παίζουν κανέναν ρόλο. Πάντα παίζουν έντεκα παίκτες. Εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο λες και θέλαμε να κάνουμε βόλτα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Μπορώ να πω πως είμαστε και τυχεροί για το σκορ.

Πρέπει να δίνουμε το 200% και να δίνουμε ότι μπορούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορώ να πω ότι η εικόνα μας ήταν ένα δείγμα για να καταλάβουμε στο μέλλον. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα, πρέπει να προσπαθούμε για να πετύχουμε", ήταν το σχόλιο του Ιταλού τεχνικού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Στην Πορτογαλία για εξετάσεις ο Ολιβέιρα
Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-1: Ο Κλωναρίδης γλίτωσε την ήττα στο 92' με γκολάρα
Super League: Οι ομάδες των playoffs και των playouts
Super League: Η βαθμολογία της κανονικής περιόδου
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ