ΑΕΚ

Καρέρα: "Κάναμε δύο σοβαρά λάθη, το ένα μας στοίχισε"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στα δύο σημαντικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αξιολόγησε την εικόνα του Πέτρου Μάνταλου ως σέντερ φορ -λόγω συνθηκών. Τι είπε για το επεισόδιο του Ντανιέλε Βέρντε με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί σε απόλυτο βαθμό την εντός έδρας του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των playoffs της Super League 1, ήρθε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (ως τυπικά γηπεδούχος) και έπιασε τον Δικέφαλο του Βορρά στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Οι κιτρινόμαυροι ήταν αυτοί που ισοφάρισαν το παιχνίδι, χάρη στο γκολ του Μάρκο Λιβάγια, με τον Μάσιμο Καρέρα να δηλώνει -στη NOVA- μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο που παίξαμε μηχανικά, δεν βρήκαμε καλά τους χώρους. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα. Κάναμε δύο σοβαρά λάθη, το ένα μας στοίχισε αλλά εν συνεχεία γυρίσαμε το ματς και είχαμε και ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη".

Σε ερώτηση για το αν τον άφησε ικανοποιημένο το 4-3-3 με τον Πέτρο Μάνταλο στην κορυφή απάντησε πως "και ναι και όχι. Σίγουρα δεν φταίει ο Μάνταλος είχαμε πολλά μέτρα απόσταση ανάμεσα μας", ενώ αναφορικά με την είσοδο του Νέλσον Ολιβέιρα είπε: "Είναι διαφορετικός παίκτης ο Νέλσον από τον Πέτρο. Ο Ολιβέιρα είναι καλός στο να κρατάει τη μπάλα και να τη σπάει, άρα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά".

Τέλος, σε ερώτηση για το επεισόδιο στη διάρκεια του cooling break ανάμεσα σε Ντανιέλε Βέρντε και Όγκνιεν Βράνιες, αρκέστηκε να πει πως "δεν έγινε τίποτα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ