ΑΕΚ

Καρέρα: "Η ΑΕΚ πρέπει να γίνει και πάλι ορατή στην Ευρώπη"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, έθεσε ως στόχο την εκτός έδρας νίκη και πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν καθώς όπως υποστήριξε η Ένωση πρέπει να γίνει και πάλι ορατή στην Ευρώπη.

H AEK φιλοξενείται από τη Σεντ Γκάλεν την Πέμπτη το βράδυ (24/9, 21:30) στο Κίμπουνπαρκ με στόχο την πρόκριση από την τρίτο προκριματικό γύρο στα playoffs του Europa League.

Αυτό έθεσε ως στόχο και ο προπονητής της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ελβετία την παραμονή του ματς.

"Δεν συμφωνώ ότι είμαστε φαβορί. Η Σεντ Γκάλεν είναι σοβαρή ομάδα με πολύ καλό επίπεδο που απαιτεί σεβασμό. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι ομάδα σε άνοδο. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa είναι πολύ σημαντική για το κλαμπ όχι… ειδικά για μένα γιατί η ομάδα πρέπει και πάλι να γίνει ορατή στην Ευρώπη.

Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και είναι σημαντικό για το πρεστίζ του κλαμπ. Και το σύστημα και τα πρόσωπα κάντε υπομονή και θα τα δείτε αύριο. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τι θα πρέπει να κάνουν, αλλά εσείς θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ