ΑΕΚ

Καρέρα: "Έχω πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι συνεχίζουμε και του χρόνου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, ξεκαθάρισε στην Αθλητική Κυριακή ότι εδώ και ένα μήνα έχει πει στους ανθρώπους της Ένωσης ότι όλα είναι καλά και συνεχίζει και του χρόνου στο τιμόνι της.

Στην Αθλητική Κυριακή φιλοξενήθηκε την Κυριακή (5/4) το βράδυ ο Μάσιμο Καρέρα μέσω Skype. Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι εδώ και ένα μήνα έχει πει στους ανθρώπους της Ένωσης ότι όλα είναι καλά και συνεχίζει και του χρόνου στο τιμόνι της.

"Εδώ και ένα μήνα έχω πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουμε και του χρόνου κανονικά", υποστήριξε ο Μάσιμο Καρέρα και αναφέρθηκε:

Στην κατάσταση με τον κορονοϊό: "Όλα είναι ήσυχα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου στην Ιταλία. Εννοείται βέβαια πως κι εγώ ανησυχώ με όσα γίνονται στην Ιταλία. Συμφωνω με τα μέτρα που έχουν παρθεί και στην Ελλάδα και την Ιταλία. Η διαφορά όμως είναι πως στην Ιταλία άργησαν να παρθούν τα μέτρα, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση".

Στην προπόνηση μέσω Skype: "Παρακολουθούμε όλους τους παίκτες μέσω skype και βλέπουμε την προπόνηση όλων. Ευελπιστώ πως όλα θα είναι καλά μετά το τέλος αυτής της κατάστασης".

Στο μέλλον του ποδοσφαίρου: "Πρέπει και όταν περάσει αυτός ο κίνδυνος για όλους να εξεταστούν όλα τα δεδομένα. Προέχει η ασφάλεια όλων και του κόσμου φυσικά. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αγώνες χωρίς κόσμο στις εξέδρες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ