ΑΕΚ

Καρέρα: "Εχουμε κάνει ένα βηματάκι μπροστά"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως η ΑΕΚ έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αλλά θα πρέπει η ομάδα του να μείνει συγκεντρωμένη μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, μετουσίωσε σε γκολ τις δύο πρώτες ευκαιρίες της στον αγώνα και επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ, αυξάνοντας τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στη μάχη για τη 2η θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη νίκη επί των Κρητικών, το +4 επί του Δικεφάλου του Βορρά και ξεκαθάρισε πως υπάρχει δρόμος μέχρι το τέλος κι η ομάδα του θα πρέπει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένη.

"Ισως στο πρώτο ημίχρονο αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει περισσότερες αντεπιθέσεις, γιατί είχαμε πλάτος στην άμυνά μας. Στο δεύτερο δεν αφήσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, ενώ εμείς είχαμε αρκετές", σχολίασε αρχικά.

Για το τι προτιμάει περισσότερο, nα σκοράρει δυο γκολ η ΑΕΚ χωρίς πολλές φάσεις (όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο) ή να κάνει πολλές ευκαιρίες;

"Εγω προτιμώ να κερδίζω. Πώς σκοράρουμε δεν με ενδιαφέρει"

Για το +4 από τον ΠΑΟΚ και τις 3 αγωνιστικές που απομένουν: "Εχουμε κάνει ένα βηματάκι ακόμη μπροστά, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε ούτε ένα εκατοστό τη συγκέντρωσή μας, γιατί εύκολα μπορείς να πας πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-0: Στο +4 και έτοιμη για Champions League
Super League: Η βαθμολογία των playoffs
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ