ΑΕΚ

Καρέρα: "Δεν μου άρεσε η εικόνα και ο τρόπος που παίξαμε"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Karera, AEK (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει στη Λαμία και έμεινε στο 0-0 έχοντας αρκετές δυσκολίες στο να φτιάξει φάσεις. Σε αυτό στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου με τον Ιταλό προπονητή να μιλάει επίσης για το πέναλτι πάνω στον Αλμπάνη αλλά και τις παρατηρήσεις του προς τους παίκτες.

Όσο για τη μεταγραφική ενίσχυση υποστήριξε πως συζητάει με τον Ίβιτς και θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.

"Έμεινα ευχαριστημένος μόνο από την προσπάθεια των παικτών. Θεωρώ πως όλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως η εικόνα της ομάδας και ο τρόπος που παίξαμε δεν μου άρεσε. Δεν κάναμε πολλές φάσεις για να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε".

Για τις παρατηρήσεις που έκανες προς τους παίκτες του για να μη διαμαρτύρονται:
"Πράγματι θεωρώ χαζό να διαμαρτύρονται οι παίκτες, γιατί και τη συγκέντρωση τους χάνουν και δεν κερδίζουν τίποτα. Θεωρώ τις κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία τις πιο χαζές. προτιμώ αν είναι να πάρει ένας παίκτης μου κάρτα να την πάρει για ένα ανόητο φάουλ, παρά για διαμαρτυρία".

Για το πέναλτι στον Αλμπάνη;
"Για μένα από τη στιγμή που δεν έδωσε πέναλτι ο διαιτητής, δεν είναι πέναλτι. Δεν θέλω και δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών".

Για μεταγραφές και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;
"Συζητάμε με τον κ. Ίβιτς. Θα ξεκουραστούμε 1-2 ημέρες για τα Χριστούγεννα. Πρέπει να ηρεμήσουμε, θα συζητήσουμε και θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ