ΑΕΚ

Καρέρα: "Δεν αλλάζει κάτι για εμάς"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÖÇ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μίλησε για την απόφαση του CAS που φέρνει και πάλι την ομάδα του στην 3η θέση και το -3 από τον ΠΑΟΚ. Τι ανέφερε για Βράνιες και Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μιλώνταε στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στην απόφαση του CAS που φέρνει και πάλι την ομάδα του στην 3η θέση και το -3 από τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληα απάντησε για τον Βράνιες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ: "Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα ματς για τη 2η θέση. Πρέπει να κερδίσουμε και τους τρεις αγώνες που έχουμε μπροστά μας για τη 2η θέση".

Για το αν αλλάζει η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ: "Δεν τους επηρεάζει. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Τίποτα δεν αλλάζει. Πρέπει να μπούμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη".

Για το πώς περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Η αλλαγή είναι στον σχηματισμό. Έπαιζαν με τέσσερις αμυντικούς και τελευταία παίζουν με τρεις".

Για το αν είναι πιο έντονη η ανάγκη για νίκη: "Όχι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες για να κατακτήσουμε τη 2η θέση. Τώρα θα μπούμε με -3 βαθμούς και πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε".

Για τις δηλώσεις του για τον Βράνιες: "Ο Όγκνιεν είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Εξέφρασα απλά την επιθυμία μου, θα ήμουν χαρούμενος αν επέστρεφε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ