ΑΕΚ

Καρέρα: "Απολαμβάνω το διάστημα μου στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, σε διαδικτυακή εκπομπή στην Ιταλία αναφέρθηκε στην παρουσία του στους κιτρινόμαυρους και τους στόχους του.

Μια ακόμη συνέντευξη στην πατρίδα του, την Ιταλία, έδωσε ο Μάσιμο Καρέρα με τον τεχνικό της ΑΕΚ αυτή τη φορά να φιλοξενείται το απόγευμα της Δευτέρας στη διαδικτυακή εκπομπή "Casa Juventibus".

Στη διάρκεια της παρουσίας του μίλησε για την ΑΕΚ ενώ θυμήθηκε και τις μέρες που εργαζόταν με τον Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους και την Εθνική Ιταλίας.

Αρχικά για την ΑΕΚ τόνισε: "Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και απολαμβάνω τις ημέρες μου στην ομάδα. Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας και περιμένουμε να αρχίσει και πάλι το ποδόσφαιρο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω κάποια μέρα στη Γιουβέντους ως προπονητής, αλλά για την ώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου".

Ο 55χρονος προπονητής έκανε τη σύγκρουση των Αλέγκρι-Σάρι σημειώνοντας: "Το σημαντικότερο πράγμα είναι η Γιουβέντους και όχι τα πρόσωπα" ενώ σε ερώτηση για την ομορφότερη νίκη στην ομάδα της καρδιάς του είπε: "Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ήταν εκείνη η βραδιά στη Ρώμη το 1996, όταν κατακτήσαμε το Champions League κόντρα στον Άγιαξ". Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στο πόσο σπουδαίο ήταν έχει παίξει συμπαίκτης των Ρομπέρτο Μπάτζιο και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ενώ σε ερώτηση για το ποιος επιθετικός τον δυσκόλεψε περισσότερο απάντησε τον Ρονάλντο (σ.σ. το φαινόμενο) ενώ ο Πίρλο ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχε προπονήσει στην καριέρα του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ