ΑΕΚ

"Κανένα πωλητήριο σε Βράνιες"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ πήρε θέση για το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες, βάζοντας φρένο στα σενάρια και καθιστώντας σαφές πως δεν έχει μπει κανένα πωλητήριο.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει και πάλι τα σενάρια για το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ. Ακόμα και για τον τρόπο που βλέπει ο Μανόλο Χιμένεθ το μέλλον του Βόσνιου στόπερ, αλλά για την ενδεχομένη αναζήτηση από την ΑΕΚ, ενός στόπερ, για τη θέση του Βράνιες.

Όμως η Ένωση έβαλε φρένο σ’ όλα αυτά τα σενάρια: "Κανένα πωλητήριο δεν έχει μπει στον παίκτη και κανέναν αντί – Βράνιες δεν ψάχνει η ΑΕΚ, διότι έχει τον Βράνιες". Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως de facto, η Ένωση απορρίπτει κάθε πρόταση από κάθε ενδιαφερόμενο. Ωστόσο αυτό απέχει πολύ, από το να έχει μπει "πωλητήριο" στον Βόσνιο στόπερ.

Με βάση την τοποθέτηση της ΑΕΚ, η βολιδοσκόπηση κεντρικών αμυντικών, όπως του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη δεν έχει να κάνει με την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βράνιες. Χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως είχατε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό στο Sport24.gr, πως η Ένωση δεν ρίχνει κλεφτές ματιές προς την πλευρά του στόπερ του Αστέρα Τρίπολης. Χωρίς πάντως κάτι περισσότερο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ