ΑΕΚ

Κανένα πρόβλημα με Μπακάκη

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ που τουλάχιστον ανακουφστηκε ακούγοντας ότι ο Μιχάλης Μπακάκης δεν έχει σπάσει τη μύτη του.

Το σημερινό (25/9) πρωινό στα Σπάτα, ήταν περίπου όπως το χθεσινό (24/9) στο ΟΑΚΑ. Γεμάτο χαμόγελα και εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως εν γνώσει του Μανόλο Χιμένεθ, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κοιμήθηκαν ελάχιστα.

Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα μπουζούκια. Απλώς η ένταση ήταν τέτοια, μετά απ’ αυτή την ανατροπή στο ντέρμπι, που κανείς δεν μπορούσε να κλείσει μάτι. Όμως και ο Χιμένεθ δεν μπορούσε να δώσει ρεπό, με δεδομένο πως την Πέμπτη (28/9) υπάρχει ματς με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ.

Βεβαίως εκτός από χαμόγελα και καλή διάθεση, υπήρχε και καταμέτρηση… πληγών, από την «μάχη» του ΟΑΚΑ. Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. Η αλήθεια είναι πως ο Μιχάλης Μπακάκης, το έλεγε από χθες (24/9) στους συμπαίκτες του, πως δεν πρόκειται να χάσει το ματς με την Αούστρια. Βεβαίως δεν ήταν δυνατόν να αξιολογηθεί η σοβαρότητα της ζημιάς στη μύτη του δεξιού μπακ της ΑΕΚ, από τα λεγόμενα του ίδιου.

Κυρίως διότι ο Μπακάκης είχε χτύπησε μέσα στο ματς και αρνιόταν να πάει στον πάγκο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, προκειμένου να μην παίξει η ομάδα με παίκτη λιγότερο. Όμως και η ακτινογραφία που έβγαλε σήμερα, έδειξε ένα ρωγμώδες κατάγμα που έχει δημιουργήσει μεν αιμάτωμα, αλλά αντιμετωπίζεται με αγωγή. Και έτσι θα παίξει κανονικά ο Μπακάκης και στο ματς με την Αούστρια.

Από εκεί και πέρα υπάρχει αγωνία για τα αποτελέσματα του αυριανού (26/9) απεικονιστικού ελέγχου, για τις ενοχλήσεις στο αριστερό δικέφαλο του Αντρέ Σιμόες. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και σήμερα έκανε μόνο θεραπεία. Ενώ ο Έλντερ Λόπες, παρόλο που ήταν στην αποστολή του ντέρμπι, σήμερα έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα. Πρόβλημα έχει και ο Πέτρος Μάνταλος, από ένα αιμάτωμα στον αγκώνα και γι αυτό και έκανε μόνο θεραπεία. Αλλά για τον αρχηγό της ΑΕΚ δεν υπάρχει ανησυχία.

Στο μεταξύ φιλικό με την Παναχαϊκή θα δώσει η ΑΕΚ στην Πάτρα στις 5 Οκτωβρίου, στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ