ΑΕΚ

Κανένα πρόβλημα με Αραούχο, Βάργκας στην ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΚ, Αραούχο, Βάργκας EUROKINISSI SPORTS

Σέρχιο Αραούχο και Ρόναλντ Βάργκας είχαν αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά την Τρίτη (14/3) προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται ενόψει Ατρόμητου.

Ήδη από την πρώτη στιγμή το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, είχε διαπιστώσει πως το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στον Σέρχιο Αραούχο και τον Ρόναλντ Βάργκας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ήταν ελαφρύ. Όμως το γεγονός πως αμφότεροι χρειάστηκε να αποχωρήσουν από το ματς, άφηνε μια μικρή ανησυχία στον Μανόλο Χιμένεθ, για την κατάσταση τους.

Πάντως στη σημερινή (14/3) πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά το ματς, τόσο ο Αραούχο όσο και ο Βάργκας, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ισπανού για το ματς του Σαββάτου (18/3) με τον Ατρόμητο.

Πιθανότατα στο παιχνίδι αυτό θα δώσει κανονικά το παρών και ο Πατίτο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός δεν έπαιξε ούτε απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς ακόμα αισθανόταν ενοχλήσεις στο πόδι. Ωστόσο και σήμερα προπονήθηκε κανονικά και το πιθανότερο είναι πως θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα μέχρι και το Σάββατο.

Εκτός μάχης και από το ματς με τον Ατρόμητο, είναι ο Τσιγκρίνσκι, ο Μπακάκης και ο Αλμέιδα, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ