ΑΕΚ

"Καμπάνα" στην ΑΕΚ, "χάδι" σε Δημητριάδη, Γιαννίση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

"Καμπάνα" στην ΑΕΚ, "χάδι" σε Δημητριάδη, Γιαννίση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Δημητριάδης, ΑΕΚ, action ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλο ήταν το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στα μαλακά οι Δημητριάδης και Γιαννίσης.

«Τσουχτερό» ήταν το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, Βασίλης Δημητριάδης και Βαγγέλης Γιαννίσης έπεσαν στα μαλακά για την είσοδο τους στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στην «Ένωση» πρόστιμο 32.500 ευρώ, εκ των οποίων οι 20.000 (το χαμηλότερο πρόστιμο που προβλέπει το άρθρο 26 του πειθαρχικού κώδικα) ήταν για την συμπεριφορά των δύο παραγόντων της.

Στον Βασίλη Δημητριάδη και τον Βαγγέλη Γιαννίση, ο αθλητικός δικαστής Σπυρίδων Καποδίστριας επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα ενώ κινδύνευαν με πρόστιμο 20.000-50.000 ευρώ, απαγόρευση εισόδου στον εν γένει χώρο του γηπέδου τουλάχιστον για τρεις μήνες και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για το ίδιο διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ