ΑΕΚ

Και τώρα η… φιέστα με Λεβαδειακό

Και τώρα η… φιέστα με Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, στην ΑΕΚ από σήμερα (19/4) αρχίζουν την οργάνωση για το κυριακάτικο (22/4) ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα "κλειδώσει" μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Θα είναι θαύμα αν κάποιος στην ΑΕΚ κατάφερε να κοιμηθεί έστω και λίγες ώρες το βράδυ, μετά από τον τρόπο που εξελίχθηκε και κυρίως ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός με την Λάρισα. Ήταν τέτοια η ένταση για όλους, που το πιθανότερο είναι πως ουδείς έκλεισε… μάτι.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ έχει βάλει προαιρετική προπόνηση, περίπου σαν ρεπό. Αντιθέτως οι άνθρωποι της ΑΕΚ, θα πρέπει να πέσουν από νωρίς με τα μούτρα στη δουλειά, για να οργανώσουν το κυριακάτικο (22/4) με τον Λεβαδειακό, στο οποίο θα "κλειδωθεί" μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα ματς για το οποίο τόσο ο Χιμένεθ, όσο και οι παίκτες, έστειλαν μήνυμα στον κόσμο, για ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο απαιτεί οργάνωση. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν πιθανότατα εντός της ημέρας. Και υπάρχει σκέψη για πρώτη φορά σε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, να μην είναι απαραίτητη η κάρτα φίλου ΑΕΚ, για να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο. Αυτό έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των οπαδών που θα έρθουν από την επαρχία, καθώς ήδη έχουν οργανωθεί εκδρομές. Επίσης σκέψη υπάρχει να ανοίξει ολόκληρο το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ και όχι ανά θύρες ανάλογα με την κίνηση των εισιτηρίων.

Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι να οργανωθεί όσο καλύτερα το παιχνίδι αυτό, ώστε να γίνει ακριβώς αυτό που ζήτησε ο Χιμένεθ. "Ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, να μας βοηθήσει να πάρουμε τον βαθμό που θέλουμε, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα". Άλλωστε πλέον και ο κόσμος, αλλά και ο Ισπανός τεχνικός με τους ποδοσφαιριστές του, σκέφτονται μόνο όσα πρόκειται να γίνουν την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το γκολ της χρονιάς και της πρόκρισης από τον Χριστοδουλόπουλο!
AUDIO: Έτσι περιέγραψε ο Sport24 Radio 103,3 την γκολάρα του Λάζαρου
Το θαύμα του Λαζάρου
Καρέ καρέ ο τρελός πανηγυρισμός του Λάζαρου στο γκολ! (photos)
Χιμένεθ: "Είμαστε κλέφτες… ονείρων"
Αϊντάρεβιτς: "Λάζαρε, how τρελαίνομαι are you;"
Ζήτω η τρέλα (και το νταμπλ)
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ