ΑΕΚ

Ιστορικό ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ιστορικό ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ιστορική μέρα αναμένεται να είναι η Παρασκευή (21/6 - 10:00 π.μ), όπου οι εκπρόσωποι του Δημήτρη Μελισσανίδη (μελετητές,κατασκευαστές) θα έχουν συνάντηση με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδελφείας / Νέας Ιωνίας, Εφη Αποστολάκη με θέμα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. "Παράθυρο" να δώσει το παρών και ο ίδιος εφοπλιστής στο ραντεβού

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο πολυαναμενόμενο ραντεβού, στο δημαρχείο της περιοχής, θα συζητηθούν όλες οι προοπτικές, οι λεπτομέρειες και τα θέματα που απαιτούνται για να εφαρμοστεί το πλάνο του Δημήτρη Μελισσανίδη για το νέο σπίτι της ομάδας.

Το πρώτο ραντεβού για το όνειρο χιλιάδων ΑΕΚτζήδων πρόκειται να συμβεί την Παρασκευή και παρότι κατά το παρελθόν υπήρξαν εμπόδια και όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ έμεινε... στο δρόμο, η ώρα που το όνειρο πλησιάζει, έφτασε. Δεν αποκλείεται στην συνάντηση να παραστεί και ο ίδιος ο Μελισσανίδης, επιθυμία που υπάρχει και από την πλευρά της δημάρχου.

Τι επιπλέον περιλαμβάνουν τα σχέδια

Στα σχέδια που θα παρουσιαστούν στη δήμαρχο της περιοχής, θα περιλαμβάνονται εκτός από το γήπεδο, το άλσος της Νέας Φιλαδελφείας και η στέγαση όλων των τμημάτων της ΑΕΚ στον συγκεκριμένο Δήμο.

Το άλσος που αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα της περιοχής και έχει απαξιωθεί πλήρως,προτίθεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δικά του έξοδα να το αναπτύξει και να του δώσει και πάλι ζωή, προκειμένου να είναι ικανό να φιλοξενήσει κόσμο και να γίνει ένα από τα μεγάλα πάρκα της Αττικής.

Όσον αφορά την στέγαση όλων των τμημάτων, ο "Τίγρης" θα ζητήσει από τη δήμαρχο να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα γίνει προκειμένου όλα τα τμήματα του συλλόγου να στεγαστούν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ιδανικός οικόπεδο, το εργοστάσιο Μπριτάνια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ