ΑΕΚ

Ινσούα: "Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό"

Ινσούα: "Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό"

Ο Εμάνουελ Ινσούα έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Λαμία για τη Super League Interwetten και σχολίασε την εικόνα της Ένωσης, την αλλαγή ομάδας και τις διαφορές ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πρώην ομάδα του τον Παναθηναϊκό (VIDEO).

Ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten ο Εμάνουελ Ινσούα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Ο αριστερός μπακ της Ένωσης σχολίασε μεταξύ άλλων την παραμονή του στην Ελλάδα και την αλλαγή ομάδας τονίζοντας πως "υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Προσπαθώ να ακολουθώ τις εντολές των προπονητών μου και να δίνω πάντα το 100% μου".

Σε ο,τι αφορά στο επικείμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία υποστήριξε ότι είναι "επικίνδυνη ομάδα. Δημιουργεί προβλήματα με όποιον και να παίζει. Αν αγωνιστούμε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε".

Τέλος, ο 29χρονος Αργεντινός μπακ ερωτηθείς για το κομβικό ματς με τη Βόλφσμπουρκ μεσοβδόμαδα που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του για φέτος υπογράμμισε ότι "είναι ένα ματς πρόκληση. Μέσα σε 90 λεπτά μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Θέλουμε τη νίκη με Λαμία, ώστε να μας δώσει ώθηση με τη Βόλφσμπουργκ."

Δείτε τις δηλώσεις του Εμάνουελ Ινσούα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ