ΑΕΚ

Ινσούα: "Στην ΑΕΚ αξίζει να κατακτά τίτλους"

Ινσούα: "Στην ΑΕΚ αξίζει να κατακτά τίτλους"

Ο Εμανουέλ Ινσούα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το "ναι" στην πρόταση των κιτρινόμαυρων.

Ο Εμανουέλ Ινσούα είναι ο νέος παίκτης της ΑΕΚ από την 13η Αυγούστου, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα φύγει από την Αθήνα. Η τριετής συμφωνία με την Ένωση θα τον κρατήσει στα μέρη μας μέχρι το 2023, κι όπως εξήγησε ο ίδιος πρώτος του στόχος είναι να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με τους κιτρινόμαυρους στο τέλος του μήνα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθούσαμε με τον ατζέντη μου και με τους ανθρώπους της ομάδας να φτάσουμε σε μια συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται και έπειτα από μερικές μέρες συζητήσεων φτάσαμε σε ένα καλό ντιλ. Είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Τώρα ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και να τους συναντήσω όλους" δήλωσε αρχικά ο Εμανουέλ Ινσούα, ο οποίος συνέχισε:

"Υπέγραψα για τρία χρόνια και αυτό που αξίζει στην ΑΕΚ είναι να κατακτά τίτλους και να παλεύει πάντα για την κορυφή. Τώρα έχουμε σύντομα έναν μεγάλο στόχο, στο Κύπελλο, οπότε αυτός είναι ο πρώτος με μεγάλο κίνητρο να τον κατακτήσουμε και μετά να κερδίσουμε κι άλλους τίτλους".

Σε ό,τι αφορά στον κόσμο της ΑΕΚ, είπε πως "προσπαθώ πάντα να μιλάω στο γήπεδο και να τους κάνω χαρούμενους (σ.σ. τους οπαδούς). Ξέρω ότι είναι φανταστικοί οπαδοί στην Ελλάδα, οπότε θα προσπαθήσω να παλέψω στο γήπεδο για να κατακτήσουμε τίτλους και να τους κάνουμε χαρούμενους για πολλά χρόνια".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ