ΑΕΚ

"Η Βαλένθια κοιτάζει τον Σιμόες"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "Superdeporte.es", η Βαλένθια εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Αντρέ Σιμόες απ' την ΑΕΚ, ενώ στο στόχαστρο των "νυχτερίδων" είναι κι ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι Αντρέ Σιμόες και Γιάκομπ Γιόχανσον την εφετινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων απ' το εξωτερικό. Τα δύο παιχνίδια των "κιτρινόμαυρων" με τη Μίλαν αποτέλεσαν μία καλή ευκαιρία για τους σκάουτ ξένων συλλόγων προκειμένου να τεστάρουν τις δυνατότητες των δύο ποδοσφαιριστών στο κορυφαίο επίπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " Superdeporte.es", μεταξύ των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου είναι κι η Βαλένθια. Μάλιστα, ο σκάουτ των "νυχτερίδων" και πρώην παίκτης της ομάδας, Βιθέντε βρέθηκε στο "Σαν Σίρο" και παρακολούθησε δια ζώσης της αναμέτρηση της Ένωσης με τους "ροσονέρι" για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

"Η Βαλένθια κοιτάζει τον Σιμόες"

Το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως, πέρα απ' τον Σιμόες, κι ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι μία περίπτωση που δεν περνάει απαρατήρητη. Μάλιστα, ο Σουηδός είχε προταθεί το περασμένο καλοκαίρι στη Βαλένθια, αλλά δίχως να προχωρήσει η περίπτωσή του. Ωστόσο, το γεγονός πως μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι τον κάνει ιδιαίτερα... ελκυστικό.

Σε ό,τι αφορά στο Σιμόες, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως μπορεί να αποκτηθεί απ' την ΑΕΚ έναντι 5.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως ο 27χρονος χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, το οποίο ανανέωσε στις 19 Μαρτίου του 2016.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ