ΑΕΚ

"Η Τράμπζονσπορ συμφώνησε με τον Λιβάγια"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Μάρκο Λιβάγια έχει έρθει σε συμφωνία με την Τράμπζονσπορ, η οποία διαπραγματεύεται με την ΑΕΚ τη μεταγραφή του Κροάτη επιθετικού.

To όνομα του Μάρκο Λιβάγια συνεχίζει να απασχολεί τα τουρκικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δύο διαφορετικά δημοσιεύματα, ο Κροάτης επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με την Τράμπζονσπορ και απομένει οι δευτεραθλητές Τουρκίας να τα βρουν με την ΑΕΚ.

Το προηγούμενο διάστημα ο 26χρονος επιθετικός συνδέθηκε με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δίχως να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Μάλιστα, τα παραπάνω ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι διοικούντες την Τράμπζονσπορ είναι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" δεν θέλουν να μπουν δόσεις.

— Krampon Sports (@KramponSport) September 22, 2020

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Λιβάγια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση επέκτασης με συμβόλαιο που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία, μέχρι στιγμής. Από το 2017, που φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Λιβάγια έχει 38 γκολ και 27 ασίστ σε 123 συμμετοχές, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2017/18.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ