ΑΕΚ

Η θέση της ΑΕΚ για τα video του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι πληροφορίες για τις εκτιμήσεις που κάνουν στην ΑΕΚ σχετικά με τα δυο βίντεο που έχει προσκομίσει ο ΠΑΟΚ στην επιτροπή εφέσεων.

Σε δυο επιπλέον βίντεο που έχει προσκομίσει στην επιτροπή Εφέσεων βασίζει ο ΠΑΟΚ την επιχειρηματολογία του. Όμως από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπάρχει ανησυχία για το περιεχόμενό τους.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν δει τα video καιεκτιμούν πωςεπουδενί υπάρχει κάτι το επιβαρυντικό ή κάτι που να δείχνει κάτι το διαφορετικό από όσα έχει υποστηρίξει η ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι σήμερα, ούτε κάτι που ανατρέπει το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή που είναι ξεκάθαρες κατά την Ένωση για το λόγο της διακοπής που είναι η εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη και της συνοδείας του.

Μάλιστα,υπάρχει η πληροφορία πως σ’ ένα από τα βίντεο,το πρώτο που φαίνεται κατά την έξοδο των διαιτητών από το γήπεδο της Τούμπας μετά τη διακοπή είναι η διπλή απόπειρα του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη να προλάβει τον Κομίνη έξω από τα αποδυτήριατων διαιτητών. Ο Σαββίδης πλησιάζειτον Κομίνησε απόσταση αναπνοής, κάτι του… λέει, αλλά λίγο πριν προχωρήσει και τον κρατήσουν οι αστυνομικοί,κλείνει η πόρτα των διαιτητών. Μάλιστα, κάνει άλλη μία προσπάθεια να πλησιάσει προς την πόρτα του διαιτητή Κομίνη και μετά αποχωρεί από τον χώρο.

Στη συνέχεια φεύγοντας από το χώρο των αποδυτηρίων κάνει ένα βήμα προς τα αποδυτήρια της ΑΕΚ τα οποία εκείνη την ώρα ήταν άδεια αφού η Ενωση παρέμενε στο χορτάρι, κοιτάει δεξιά και αριστερά και αποχωρεί περίπου κατά τις 21:25. 'Ολα αυτά σύμφωνα με την πλευρά της ΑΕΚ.

Ως προς το περιβόητο σφύριγμα του Κομίνη για να ξαναμπούν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, στην ΑΕΚ υπάρχει η εκτίμηση πως είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει σφυρίξει για να βγουν οι ομάδες, όπως ισχυρίζεται ο ΠΑΟΚ. Φαίνεται αυτό - σύμφωνα με την ΑΕΚ- από το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραμένουν στο χώρο, κανείς δεν βγαίνει έξω και λίγο μετά έρχεται ο Μαουρίτσιο και διαμαρτύρεται εμφανώς προς τον Κομίνη. Εκείνος γυρίζει και κλείνεται και πάλι στα αποδυτήριά του.

Άλλωστε, εκείνο που ξεκαθαρίζουν από την ΑΕΚ είναι πωςόταν ρωτήθηκε ο Κομίνης γιατί είχε σφυρίξει, είχε πει ενώπιον των παραγόντων και του ΠΑΟΚ και της Ένωσης ότι σφύριξε γιατί είχε φωνάξει τον Μηνά Λυσάνδρουκαι τον Μάκη Γκαγκάτση για να μπουν στα αποδυτήρια των διαιτητών.Ουδέποτε ο Κομίνης, ούτε μέσα στα αποδυτήρια, ούτε σε καμία έκθεσή του, είπε ότι σφύριξε γιατί έστω σκεφτόταν επανέναρξη του ντέρμπι και άλλωστε αν το είχε κάνει θα είχε βγει και ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα στην ΑΕΚ θεωρούν πως ούτε κατά διάνοια οι παίκτες του ΠΑΟΚ φαίνεται στο βίντεο να βγαίνουν στο γήπεδο μετά το σφύριγμα, αλλά παραμένουν στο χώρο, οι περισσότεροι με τις φόρμες τους και συνεχίζουν να διαμαρτύρονται όπως και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ.

Το Blog "Δικογραφίες" δημοσίευσαν το βίντεο με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στη φυσούνα, ο οποίος ακολουθεί τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Κομίνη, μέχρι την πόρτα στο γραφείο των διαιτητών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (πηγή: http://dikografies.blogspot.gr)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ